Manitou Stance
Manitou Stance
Opiszcie mi troszke ten amorek i głównie napiszcie czy nabiera luzy i jak pracuje
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
1. Ktory stance konkretnie?
2. Mam stance blunt 150mm skoku, pamietaj o oleju, bo przysłali mi go bez płynów (nowke kupiłem),ale ogolnie jest fajny pomijam schodzacą anodyzacje...Jest miekki, swietnie wybiera, idealnie nadaje sie do dh i fr bo wybiera kazda nierównosc, aha no i ma genialne tlumienie...Na dercie sobie nie poskaczesz zbytnio, bo tłumienie łyknie Ci hope, chyba ze sie super wybijasz. Ale małe hopki i tak Ci połknie :D
Pozdrawiam, jak masz jakies pytania to pisz na 1488678
2. Mam stance blunt 150mm skoku, pamietaj o oleju, bo przysłali mi go bez płynów (nowke kupiłem),ale ogolnie jest fajny pomijam schodzacą anodyzacje...Jest miekki, swietnie wybiera, idealnie nadaje sie do dh i fr bo wybiera kazda nierównosc, aha no i ma genialne tlumienie...Na dercie sobie nie poskaczesz zbytnio, bo tłumienie łyknie Ci hope, chyba ze sie super wybijasz. Ale małe hopki i tak Ci połknie :D
Pozdrawiam, jak masz jakies pytania to pisz na 1488678
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Wiesz pchlaa nawet się z Tobą zgodze. Kumpel ma delte HL i jakoś niedawno śmigalem na stancie i praca była podobna. Miękkawy, dziwne ttymienie, tylko że jest jusz przyzwyczajony to bombra akiedyś wychwalałem prace delty. Więc poruwnuje go do marchoca, który dla mnei chodzi o niebo lepiej.
Dam dupy za gar zimnej zupy....