kategorie GIeldy na DH-ZONE

ZJEM
Kontakt:

kategorie GIeldy na DH-ZONE

Post autor: ZJEM »

Witam wszystkich

pewnie i wy zagladacie czasem na gielde i macie swoje pomyusly co mozna by zmienic ja mialbym prosbe do admina zeby moze dodac kaegorie kola bo jak szukam kol to zawsze sie zastanawiam czy pod obrecze opony piasty czy inne mysle ze to dodsyc frapujaca sprawa bow koncu wiecej osob pewnie bedzie zainteresowanych kupnem kolek niz samej obreczy a nawet jesli nie to stworzenie takiej kaegotrii byloby naprawde super sprawa powaga jak cos w tej sprawie moze sie ruszyc to super druga rzecz to czytalem na forum ze jest problem z ogladaniem zdjec ja rowniez nie wiem o co chodzi ze nie otwieraja sie sam tez daje co jakis czas ogloszenie i zawsze sie zastanawiam czemu to nie dziala myslalem ze to moze moj komp ale raczej nie jestem sam prosze o wyjasnienie na forum tej kwestji raz a dobrze bo jak czytam inne uwagi do dh zone to nie sa zawsze tlumaczone do konca bardzo mi na tych dwuch rzeczach zalezy pozdrawiam wojtas . jesli ktos ma jeszcze jakies uwagiw stylu moich to prosze dolanczajcie do mojego tematu i wypowiedzcie sie tez na ten dzieki pozdrawiam raz jeszcze
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

a ja apeluje jak i wiekszosc osob aby wyjebac ta ****** gielde bo jest tam jeden wielki burdel i nikomu nie chce sie tego czytac, nie wiadomo czy cos jest aktualne czy nie

powinien byc na forum dzial GIELDA
i kategorie - Kupie, Sprzedam, Zamienie

czy to takie trudne panie N (czyt. Nikom) ??

a odrazu bylby lad i porzadek!
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

KFP pisze:a ja apeluje jak i wiekszosc osob aby wyjebac ta ****** gielde bo jest tam jeden wielki burdel i nikomu nie chce sie tego czytac, nie wiadomo czy cos jest aktualne czy nie

powinien byc na forum dzial GIELDA
i kategorie - Kupie, Sprzedam, Zamien

W pełni popieram.
ZJEM
Kontakt:

w sumie to przychylam sie do poprzednika nomoze nie wstoo proc ale jednak bo nA GIELDZIE JEST BURDEL a swoja droga brakuje mi tam jeszcze kategorii tlumik lub damper a to w dzisiejszych czasach istotne amortyzator to nioe jest tosaamo jakby ktos mial watpliwosci . ok piszcie jeszcze bo im nas wiecej tym lepiej moze ktos ruszy glowa .
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

gielde bedziemy poprawiac, automatycznie zmieni sie troche na naszych stronach bo bedzie maly lifting wiec powinno byc git niebawem...
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

obiecanki.... ale mimo to trzymamy za słowo :)
ZJEM
Kontakt:

nie no mi pasi ale konkrety kiedy te zmiany bo takie obietnice to nic konkretnego ja tezmohge obiecac ze kupie kazdemu karpiera , ale czy to zrobie to juz inna sprawa kiedy mw ?
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

ludzie, was pogięło?
chcecie zobaczyć jak wspaniale wygląda giełda na forum to właźcie na forum bikeaction...

niech zostanie to co jest, zrobi sie na nowo kategorie (nikom, kiedys ci maila wysłałem jak to widzę), wywali wszystkie dotychczasowe ogłoszenia i będzie git.

poza tym, jeżeli ktoś z was myśli, że nikt nie włazi na giełdę, to macie strasznie skrzywiony obraz rzeczywistości. idźcie pograć w simsy...
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

lepiej dzialy na forum to jest spoko mozna sie zapyac o sprzet itp... wszyscy moga zobaczyc wypowiedzi na temat sprzetu i nie ma niepotrzebnego dupcenia sie w szukaniu !!!!! :]
gg 2109933
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

Moze jakis mod/admin zrobi porzadek na gieldzie, bo znowu jakis burak wystawil kilkanascie razy te sama oferte.
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
ZJEM
Kontakt:

RACJA ALE NIE WIDZE ZNOWU ODEZWY ZE STRONY ZAWIADOWCY
wezcie cos zrobcie w koncu bo idzie sie zdenerwowac gielda to juz przeszkosc na forum mozna by czytac wypowiedziinnych ludzi AD TEGO SPRZETU I NIE TRZA SIE MECZYC Z ODP NA PYT PO KILKANASCI RAZY
Cain_enD
Kontakt:

Post autor: Cain_enD »

wiecie co dzial gielda jest moim zdanie ok tylko my go pierdolimy. a dzieje sie to dlatego ze nikt QR$#@! w nim nie patrzy gdzie QW$#@! wstawia swoje ogloszenie. Najwiecej jest w kategirii amortyzatory wchodze a tam rower, hamulce, kola, a amora szukac ze swieca, sporadzycznie sie ludzie pilnuja gdzie wstawiaja ogolszenie i jeszce jedno jak mnie WQ$#@! jak wchdze w kategorie i wiedze 3strony jednego ogloszenia tego samego kolesia za takie spamy to sie powinno na Syberie zesylac.

a co to technicznego podejscia samego dzialu to jak fotosy od listopada 2004 nie dzialaly tak nie dzialaja do tej pory a bylo o tym topikow... i nie wiem co jest bo stare fotosy dzialaja, a te z przed 1/2 roku nie. Wezcie sie ruszcie panowie ADm nie opier$#@! was tylko sugeruje...(ponownie zreszta):P
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000
MrDiggy
Kontakt:

Post autor: MrDiggy »

zrób kategorie giełda na forum
Sprzedam amor capa t4, manetki altus, przeżutka altus x2, kiera i mostek zoom. gg:6987597
ODPOWIEDZ