POMOCY // Kto umie niemca??????????????
-
- Kontakt:
POMOCY // Kto umie niemca??????????????
musze napisać coś o swojej rodzinie po niemiecku (może być zmyślone) i na razie mam coś takiego:
Meine Mutter und mein Vater sind Verkaufer. Sie arbeiten schwer. Mein Bruder lerne in schule. Er ist einunddzwanzig Jahre alt. Ich habe zwei Tire. Ich liebe ihre. Ich habe eine Oma.
Nic więcej nie umiem napisać po niemiecku a potrzebuje jeszcze paru zdań. Jak ktoś może to niech mi jeszcze cos tam dopisze. PROSZE
Z GÓRY THNX
Meine Mutter und mein Vater sind Verkaufer. Sie arbeiten schwer. Mein Bruder lerne in schule. Er ist einunddzwanzig Jahre alt. Ich habe zwei Tire. Ich liebe ihre. Ich habe eine Oma.
Nic więcej nie umiem napisać po niemiecku a potrzebuje jeszcze paru zdań. Jak ktoś może to niech mi jeszcze cos tam dopisze. PROSZE
Z GÓRY THNX
Derek on bike+stairs=great fun http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=353091
-
- Kontakt:
troches bledow tam nasadzil ale dobra.
[albo ty albo o bracie]er treibt viel sport, das heisst er fahrt rad. das macht ihm sehr viel spass. ich gehe mit meinem bruder oft ins kino oder ins theater [ lol ]. am wochenende kommt meine ganze familie zu einem festlichen mittagessen. wie unterhalten uns und haben viel spass zusammen.
:D
[albo ty albo o bracie]er treibt viel sport, das heisst er fahrt rad. das macht ihm sehr viel spass. ich gehe mit meinem bruder oft ins kino oder ins theater [ lol ]. am wochenende kommt meine ganze familie zu einem festlichen mittagessen. wie unterhalten uns und haben viel spass zusammen.
:D
-
- Kontakt:
Godt mit meinen Familie, wir arbeieten so schwer, weil arbeit macht frei. Wir arbeiten fur dritten Reich. Mein Opa Herr Hitler hat grossen Planen mit Welt.
Jak dla mnie sześć w serduszku ;)
(przepraszam, ale nienawidze niemieckiego, uraz z dzieciństwa ucze się 6lat i nic nie potrafie)
Jak dla mnie sześć w serduszku ;)
(przepraszam, ale nienawidze niemieckiego, uraz z dzieciństwa ucze się 6lat i nic nie potrafie)
http://forum.bikeaction.pl/index.php
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zgłoś "NP" (nieprzygotowanie):D
Pamietaj zeby rzeczowniki pisac z duzej literki...
dodaj gdzies zdanie... "mein Onkel, Herr Ratzinger ist sehr gut Hitlerjugend Papst. (...) Das ist alle. Meine Familie ist gut, weil sie sehr groB ist." I pamietaj... w zdaniach z "weil" czasownik w formie osobowej idzie na koniec zdania:D Kiedys lubialem ten jezyk... ale teraz w liceum musze od nowa zapierdalac bo mam klase z rozszerzonym angielskim:(
i znowu jest "Ich heiBe Yasiu"... a miało być tak pięknie...:(
Powodzenia:D
Pamietaj zeby rzeczowniki pisac z duzej literki...
dodaj gdzies zdanie... "mein Onkel, Herr Ratzinger ist sehr gut Hitlerjugend Papst. (...) Das ist alle. Meine Familie ist gut, weil sie sehr groB ist." I pamietaj... w zdaniach z "weil" czasownik w formie osobowej idzie na koniec zdania:D Kiedys lubialem ten jezyk... ale teraz w liceum musze od nowa zapierdalac bo mam klase z rozszerzonym angielskim:(
i znowu jest "Ich heiBe Yasiu"... a miało być tak pięknie...:(
Powodzenia:D
www.feel-free.pl