Rewelacja!
Rewelacja!
Ride the lightning
-
- Kontakt:
to penwie taki progeam skladajacy sie tak jakby z cegielek: czyli kupujesz poradnik jeden ( sa np 3 ) wpisujesz adres w miejsce 3 innych (przesuwajac 1 na 2 2 na 3 i 3 wywalajac , potem kupujesz 2 i 3 ... po paru tygodniach pare osob kupuje od ciebie program 1 potem 2 i 3 (poniewaz wpisales swoej dane ) niewiem czy ktos zrozumial ale niechce mi sie tlumaczyc.. bo sie wkurwiam ze gg mi neidziala.. ogolnei jakis goscio z stanow zarobil natym mnustwo kasy... ale my Polacy mozemy se.. bo jestesmy chciwi i tu to niewypali :D
ja pierdziele, nie zarobi sie kasy nic nie robiac - trzeba w cos zainwestowac np. tak jak ja zrobilem kupujesz ciekawa (wolna) domene .pl za 59zl/rok i wystawiasz na allegro + dobry opis taki zeby byl naprawde wkrecajacy i liczysz zysk z takiej domeny
wszystko legal i w kilka dni masz ok 100zl jak nie wiecej zarobku
ja tak zrobilem rejestrujac yoz.pl za 59zl a sprzedalem za 155zl
czyli 96zl zarobku nie wychodzac z domu i nie oszukujac ludzi
wszystko legal i w kilka dni masz ok 100zl jak nie wiecej zarobku
ja tak zrobilem rejestrujac yoz.pl za 59zl a sprzedalem za 155zl
czyli 96zl zarobku nie wychodzac z domu i nie oszukujac ludzi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
slayerek, masz rację kiedyś wysyłałem gościowi z Allegro pytanie o jakąś aukcję, a potem on wykorzystał mój email i wysłał mi emaila z zapytaniem czy chciałbym zaobić pieniądze (domyślałem się że to pewnie oszustwo, ale chciałem zobaczyć na czym to polega), przysłał mi b. obszerny dokument doc, w którym była niesamowicie wiarygodnie opisana cała procedura. Niestet ynabrałem się i wysłałem 20 zł, których nie odzyskałem :-(
(wiem że głupio zrobiłem), jakby ktoś chciał to mogę podać jego nazwę z allegro i email, mam nawet adres ale nie wiem czy to prawdziwy
(wiem że głupio zrobiłem), jakby ktoś chciał to mogę podać jego nazwę z allegro i email, mam nawet adres ale nie wiem czy to prawdziwy
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt: