DNM USD 180

=ziqu=
Kontakt:

DNM USD 180

Post autor: =ziqu= »

Witam

Prosze o wszystkie informacje na temat tego amora - zarowno uzytkownikow, jak i ludzi ktorzy na tym jezdzili chociaz 300m.

Glownie chodzi mi o prace... Potrzebuje tych opinii PILNIE!!!!

Dziękwa z gory

Pozdrawiam....
gg# 1594401
=ziqu=
Kontakt:

Post autor: =ziqu= »

http://www.dnmsuspension.com/usd_180.html tu jest tego foto jak by ktos nie wiedzial jak wyglada:)
gg# 1594401
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

amorek fajny, niby delikatny(opinie panów co go nawet nie widzieli), ale daje radę na wszystkim.
chodzi fajnie płynnie, ale raczej nie wybiera okruchów na chodnikach.
Andrey777
Kontakt:

Post autor: Andrey777 »

mam ten amor i przejechałem wiecej niż 300m na nim więc mogę chyba coś tutaj napisać ;)

Amor na początku chodził strasznie mułowato i wolno. Ale po jakimś czasie wydaje sie że troche mu się poprawiło. Dodatkowo zmieniłem olej na 5wt i amor nabrał zupełnie innych właściwości pracy. Chodzi płynnie, wykorzystuje dużo skoku, ale jest bardzo progresywny. Przez to przy największych skokach zostawało mi jeszcze 3,5 - 4 cm zapasu. Regulacja tłumienia powrotu działa świetnie, niektórzy narzekają że cała regulacja to 1/4 obrotu pokrętłem, ale to spokojnie wystarcza. Przy min amor wyrzuca z siodła, a przy max powraca bardzo wolno. Wspomaganie kompresji działa za pomocą powietrza (komora powietrzna), ale z niej narazie nie korzystałem.

Ogólnie bardzo fajny smok, brakuje mu osłonek na golenie (takie jak ma shiver). Wykonanie wszystkich elementów stoi na najwyższym poziomie. Narazie nie mam żadych powodów do zmartwień. Generalnie amor po zmianie oleju przeszedł moje najwieksze oczekiwania.

Jesli masz jakies pytania bardziej szczegółowe to pisz.
Going down fast...
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Sprowadzilem ich juz 8 i wszyscy byli bardzo zadowoleni ;]

Dla ciebie 1750 ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
xuserx
Kontakt:

Post autor: xuserx »

mam tego amora wlasnie od max'a ;)
10min temu wrocilem z testow po zmianie oleju na motorexa 7.5w i jest naprawde wypas! wkorzystuje duzo wiecej skoku i nie jest tak zmulony jak na orginalnym oleju. jak najbardziej polecam tego amora. moglem sie zamienic ostatnio za boxxera race'a ale juz wiem ze napewno tego nei zrobie.
--
http://www.GRBF.com ziom ;]
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Z tego co ja sie orientuje to amor wytrzymaloscia nie grzeszy... i to staonowczo. Dajcie znac jak wam wyjebia korki...
ABBATOIR
Kontakt:

Post autor: ABBATOIR »

MaxDamage masz jeszcze te amory? napisz do mnie na gg 3528645 ( zawsze ukryty) jak masz to moze sie dogadamy!!!
NIE MAM DUZEGO CZARNEGO ROWERU :(
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Z tego co tu słyszę i widze (nigdy nie miałem okazji jeździć na nim)to amor godny polecenia, i cene ma dość dobrą jak by tam pisało marzocchi to by pewnie co najmniej o 1000zł droższy był :P
The Power Is On Your Side !!!
ODPOWIEDZ