nie bierz duncona moze wyglada jak amerykanski czolg ale tak samo sie rospada na czesci w coiagu roku posulem 2 w pierwszym poszly haki kola a w drugim tylny trujkat zaczol odpadac od ramy :/
duncona nie polecam na temat dabomba sie nie wypowiadam bo nie mialem do czynienia
obie ramki kosztują w granicach 1000pln. za te pieniążki nie zdecydowałbym sięna nic z w/w przez Ciebie ramek. Ja jak i kilku tu obecnych wole ramki z CR-MO... Jest jedna fajna alternatywa dla Ciebie: Mój kolega (Ci co siedzą w polskim 4X od jakiegoś czasu to pewnie wiedzą kogo mam na myśli :)) ma do sprzedania DMR Sidekick`a z NOWĄ osią truvativa ISIS, sztycą NorthShore, sterami Tioga MX i zaciskiem za ok.900pln. Ramkę szczerze mogę polecić. A jeśli jednak wolisz cośinnego [nowego za tą kase] to proponuję SUBURBANA - sam miałem więc moja wypowiedź jest uzasadniona a nie czcze gadanie jak coponiektórych.... :] pozdro
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
a kturym moge pisac jak w ciagu roku popsulem 2
a te z 2004 jakos dziwnie nie leca tak szybko to moze dlatego ze raz spawaczom z mielca udalo sie nic spartolic
troyo jestem ciekaw ile je testowali i czy wogule bo jakos watpie w to, pewnie zrobilii tak samo jak w zeszłym roku
no to co porawili w stosunku do zeszlego roku ????
wstawili jeszcze wiecej alu albo teraz zamiast samemu projektowac i wymyslac jakies glupoty wzieli wszystko z katalogu