wlasnie wrocilem :D nie startowalem ale i tak bylo zajebiscie, na fotach tor wyglada o wiele goooorzej... wogole myslalem ze bedzie gorzej a sie milo zaskoczylem :) fajna traska, czekam na nastepne zawody :D
hehe tez wlasnjie wrocilem wyjebista traska szkoda ze taka krotka tak naprawde zdjecia nie oddaja tego co tam naprawde bylo... na fotkach to sie wydaje 4x mniejsze
fajnie ze wam sie podobalo, zapraszamy ponownie kiedy tylko chceci... nastepna impra w przygotowaniu, tymczasem pierwsze foty juz teraz na www.gorzow24.pl ZAPRASZAM
..:: Na bok troski tu zachodnia część Polski ::...
;D to fajnie jesli mozesz to przeslij na adres ssszakal@wp.pl jesli niechce Ci sie wysylac wszystkich to wyslij tylko moje (mialem zolta koszulke i jechalem na dualu z juniorem t z przodu)
pitlatek - podeslij mi foty na pawlikowski@gorzow24.pl niedlugo nagrywamy DVD z zawodow, wszystkie foty + film wiec potrzebuje nieskompresowane fotki.... z gory dziex
No mi tez mozecie przeslac moje foto ja jechalem na takim bordowym ballisticu z Mozo groove q z przodu..na glowie ff ;] mozo taki szary moj e-mail Sajdyk@o2.pl CZEKAM :D
jestem z FG
może się gdzieś umówimy, albo mnie wiem co, chyba że przyniosę cd do MBM i tam ci ktoś przekaże, bo z tego co wiem, to ktoś z was pracuje w MBMie
hehe, wszyscy tam pracujemy, wiec podrzuc CD na ogrodek MBM lub na bar w srodku i powiedz ze to dla PATRYKA... dzieki wielkie napewno masz dvd gwarantowane ;) pozdro