Author A-zone vs. Duncon Tosa inu
gianta nie bierz tez dziadostwo , zalatuje wiocha, i jeszcze jedno najwazniejsze jak chodzi o gianty, masz o wiele wieksze prawdopodobienstwo ze zajebia ci gianta niz np garego f. sam widzialem jak zajebali gianta a kone drozsza zostawili
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Hmmmm Tosa nie przejechałem na niej 1000 km, ale przejchałem się na niej i coś mogę powiedzieć porównując do mojego RB Bandit Fr (konstrukcja niemal identyczna z A-Zone) i niestety Tosa pod wpływem pokonywania przeszkód jest lepsza, mniej pompuje i lepiej tłumi, a także tylne koło jest częściej przy podłożu, więc lepiej sie trzyma. Co do wytrzymałości nie wiem, ale wiem, że to nie jest rama do DH, można na niej pojeździć po górach. To że 10 latek ją połamał to pieprzenie w bambus, a połamac można wszystko, zresztą amator szybciej niszczy sprzęt niż ktoś kto zna się na rzeczy :) Rama nie wygląda na solidnego potwora, ale daje radę. Co do DUNCON`a to akurat nasi klienci nigdy dotąd nie mieli problemów z reklamacjami w tej firmie.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
-
- Kontakt:
po1. najlepiej zeby sie wypowiadali posiadacze obydwu ram a nie wypowiedzi typu : "kolega mojego kolegi miał duncona i złamał" bo to jest załosne wszystko przeciez peka a wracając do topicu.
mój brat ma toske rama ma duzo skoku bo 160 które starcza... na ramie jezdzi sie plynnie i przyjemnie, brat raczej nie lata czegos duzego ale ja ją już katowałem i nic sie nie dzieje i mysle ze przy użytkowaniu jej zgodnie z przeznaczeniem nie powinnos sie nic stać... oto fota: http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=432049
i moim zdaniem Dc będzie lepszy od Azona...
mój brat ma toske rama ma duzo skoku bo 160 które starcza... na ramie jezdzi sie plynnie i przyjemnie, brat raczej nie lata czegos duzego ale ja ją już katowałem i nic sie nie dzieje i mysle ze przy użytkowaniu jej zgodnie z przeznaczeniem nie powinnos sie nic stać... oto fota: http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=432049
i moim zdaniem Dc będzie lepszy od Azona...
www.pinkbike.com/photo/1927184