ile osob mialo stycznosc z ta ramoą zaklezy mi na komentach wiem ze w kanadzie jest team balfa i ze na pucharze swiasta tez startuja ale u nas czy jest to ramaznana wypowiedzcie sie
zalanczam kilka fotek tych co znalazjlem na pb
bo ciekaw jestrem za ile mozna bedzie w pol kupic i moze ktos to moze zalatwic a demo za ciezkie santa i m3 za wiodkie a orange za drogi no chyba ze okazja jaka mial kolega z krakowa bodajze ale ta balfa to mi sie podoba od kilku lat i super jest rozwiazane prowadzenie lancucha u gory narazie nie slyszalem o peknietych .
1. Banshee Scream
2. IronHorse SGS WC i TEAM
3. Intense M3
4. SantaCruz V10 VPP
5. Balfa BB7
Bardzo plynny skok, dobre geo, mila rameczka :)
Scream jest dosyc charakterystyczna rama i jesli chodzi o FR (dropy/gapy) to jest ekstra. Gorzej jak trzeba sie na niej scigac- imho ustepuje wszystkim pozostalym w tej czolowce...
mnie tam zawsze rozwala bo banshie zaplacilo benderowi rm zaplacilo simonsowi i canondalle zaplacili graci a gdyby nie patrzec na nazwiska ciekawe ktora rama by stala na najwyzszym podium mysle ze orane ale w sumie to lubie troche pokaplikowane ramy a wy?
drozej niz co ramy z ebaya tra zalatwic najpierw troche trza sie pomeczyc i pokabinowac a i przesylka tez kosztyuje pokaz mi rame za 2000 z ebaya taka jak w temacie .