Skradziono czarnego DC Mastiffa Kraków!!!

orh
Kontakt:

Post autor: orh »

Stw pisze:zastanowcie co wy piszecie topic wyzej taki sam temat ze ktos zostawil pod sklepem !!! Rozumiem jak komus ukradna rower w formie rozboju napadu itp , ale jak ktos zostawi rower za kilka tys pod sklepem to gratulacje !!! oczywiscie wspolczuje koledze ale 99% winy jest po jego stronie !!! firmy robia nowe zapiecia a zlodzieje maja nowe nozyce do ciecia wszystkiego !!! tymbardziej ze zlodzieje tereny woli maja na pewno obczajone dobrze !!! aha i piotrex teraz taki jestes madry szukac kur wa szukac a jak slawkowi jebne li rower i byl temat to przypomnij soibe co pisales ... no comment !!! aha i foto pomoze
POwiem tak ja mieszkam w tym rejonie 20-kilka lat praktycznie bylem jakies 300-400 mertow od domu, sam pracuje w tym sklepie, a do tego stojaka przypinam rowery od okolo 5-6 lat. Generalnie wszyscy sie znamy, kazdy wie kto na czym jezdzi ... a jednak :(

W tym miejscu moge was tylko prosic o jakiekolwiek info.Kazda informacja moze byc na wage roweru :). Z gory dzieki za otwarte oczy .....

503 666 630 Filip
3542532 GG
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

STW jak chcesz pogadac na ten temat to sie odezwij do mnie na gadu 4153605 bo widze ze troche malo kumaty jestes,albo masz problemy z czytaniem ze zrozumiemieniem.Zeby nie bylo:z NICZEGO co padlo w tamtym topicu sie nei wycofuje.Po wiecej szczegolow odsylam do rzeczonego topicu,lub na gadacza.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

STW i Piotrex!!! My sie tu martwimy o mastiffa, a wy rozgrzebujecie stare smieci!!! Macie problemy jak baba w ciąży!!!
Było, minęło - teraz patrzeć za mastiffem!!!
www.feel-free.pl
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

sory Yasiuu ;)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

Jak zobacze to sprobuje najebac kolesia albo go posledzic do hatki , zero problemu
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

pieprzeni złodzieje. A może nie zapiełeś tego zapięcia tylko zostawiłeś otwarte??
Qube
Kontakt:

ale to zupelne debilstwo zostawiac biuke pod sklepem , gratuluje ci zjebanego umyslu i instynktu
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

ehhh...od mojego mastifa też kuźwa trzymać się z dala...chociaż mój jest charakterystyczny...co do którejś tam wypowiedzi.....kurde..tyle było tematów że ludziska tracili rowery bo zostawili je na moment przed sklepem....pany!!!!wyznajcie zasadę....do sklepu,banku, na pocztę z rowerem...wywalą??? idźcie obok
orh
Kontakt:

Qube pisze:ale to zupelne debilstwo zostawiac biuke pod sklepem , gratuluje ci zjebanego umyslu i instynktu
w Sumie to ja gratuluje takiej banalnej czynnosci jak CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM !!!

p.s. Tak mysle ze posty w tym temacie maja sluzyc innej sprawie niz wypisywanie jakis glupot i inwektyw pod czyims adresem. Na dodatek z tresci wynika ze nie chcialo sie komus przeczytac calego watku .....

Jak narazie nic z tego ...roweru nie ma i chyba juz nie bedzie ... trzeba zozyc nowy :)
Qube
Kontakt:

po co mialem czytac caly temat i dostosowywac sie do niego jak wszyscy jak ja sie wolalem dostosowac do glownego tekstu tak jak byc powinno i takie jest moje zdanie
orh
Kontakt:

Qube pisze:po co mialem czytac caly temat i dostosowywac sie do niego jak wszyscy jak ja sie wolalem dostosowac do glownego tekstu tak jak byc powinno i takie jest moje zdanie
hmm... zawsze wydawalo mnie sie ze ogolnie kazde forum to pewnego rodzaju dyskusja na jakis temat. Stad IMHO ciezko zabierac glos w sprawie jesli nie zna sie WSZYSTKICH okolicznosci. W zadnym razie nie nieguje czyjegosc zdania, nie nie nie takie sa moje intencje , tylko glupio/ciezko wydawc opinie/miec swoje zdanie ma jakis temat znajac 30% prawdy ? !

p.s. NIe chce tutaj zadnych wojen ani zadym... :( PEACE. Nie lubie natomiast jak mnie ktos objezdza i dodatkowo nic konstruktywnego nie wnosi do sprawy.
klimekxy
Kontakt:

Post autor: klimekxy »

jestem w tej samej sytuacji - moge dodac tyko tyle ze samopoczucie kogos ktos tracil rower ktorey zlozyl od srobki to jak noz w plecy - i takie puste gadanie nie poprawia humoru.

Pomysl koles liczy na pomoc - otwiera poczte , patrzy powiadomienie o odpowiedzi w jego ''temacie'' - ludzi sie ze ktos cos widzial A CO WIDZI ze kolejny zroweryzowany ''jeszcze'' :-p zaczyna go besztac... ze jest bezmyslnym kretynem

Proponuje przemyslec kazda odpowiedz 2x...Od siebie dodam tylko tyle iz bede sie rozgladal stary ! Lanie zjodzieji to ostatnio moje hobby :]
(tylko material do bicia jakis taki nieuchwytny :-D )
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

WIDZIAŁEM NIERAZ TEN ROWER I JEGO WŁAŚCICIELA..
ale kurwa za nic niemoge pojąc jak można zostawić taki sprzęt PRZED SKLEPEM!
Będe się oczywiście rozglądać zobacze dam znać :)
Współczucia ziomuś :(
Pozdawiam.
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
ODPOWIEDZ