Nadgarstki!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prosto ma byc:) nie no tak zeby bylo Ci wygodnie:) no mnie tez bola ale tylko w gorkach jak traska jest, na miescie jakos looz jest:) ale za to mam problemy ze stawami:/ tak napierdalaja ze w belchatowie podczas jednego zjazdu 3 razy musialem lekko kiere puszczac prostujac palce bo normalnie bym sie zesral:/ taki los:D
-
- Kontakt:
jeb, gdyby mi tak lekarz powiedział to bym chyba wyskoczył że jak jego boli głowa to aby nie wykonywał zawodu lepiejKat pisze:No ja aktualnie nie jezdze z tego powodu :(.
Po prostu po calym dniu jazdy zaczal mnie rwac nadgarstek... Po tygodniu myslalem, ze wszystko ok i po zjechaniu z kraweznika znowu zaczal bolec :D.
No wiec postanowilem pojsc do lekarza [chirurga], ale okazalo sie to jedynie strata czasu. Koles mnie zjechal, ze po co wogole jezdze, kazal sciac wlosy i odeslal do domu :| .
Ogolnie to wlasnie mozesz isc do lekarza, zapisze ci pewnie jakies masci i zaleci nosic sciagacz na rece. Uwazam, ze po prostu trzeba poczekac i samo jakos przejdzie :D zwykle nadwyrezenie. Lekarze wychodza z zalozenia, ze jesli jest jakas przyczyna tego bolu i kontuzji to nalezy ja wyeliminowac i tyle.
Mam nadzieje, ze ci jakos pomoglem.
Pozdrawiam
PS. Nie zebym zniechecal do lekarzy, akurat moze trafisz na jakiegos dobrego.
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
-
- Kontakt:
ja nie przypominam sobie żeby mnie bolały a na początku miałem RST 281
więc nic specjalnego,
a jeżeli będą bolały Cię dłuższy czas to wybierz się na siłkę i popracuj nad nimi , wzmocnisz je to ból minie jak ręką odjął. :)
więc nic specjalnego,
a jeżeli będą bolały Cię dłuższy czas to wybierz się na siłkę i popracuj nad nimi , wzmocnisz je to ból minie jak ręką odjął. :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=81335
-
- Kontakt: