Najlepsza na kwadrat?!

eXtreme85
Kontakt:

Najlepsza na kwadrat?!

Post autor: eXtreme85 »

Hej, mam pytanie o dobra korbe na kwadrat, normalnie nie bralbym kwadraciaka, bo polamalem juz 3 suporty [najpierw kinexa, potem LXa, potem Xteka] i przestalem wierzyc w to, aby wogole kwadratowy suport mogl sie nie zlamac.... Ale niedawno kupilem rame z mufa BMXowa i kupilem lozyska z oska kwadratowa [taki jak mtb] tak co by pojezdzic poki uzbieram na nowe korby... i co sie okazuje! Tego suportu nie idzie zlamac, pewnie dlatego, ze nie jest przewiercany tylko wycinany z jednego kawalka metalu, a korby przykrecane sa nakretka, tak wiec szukam sobie teraz korb na kwadrat, ktora by sie nie pogiela [RPMy szlak wzial po tygodniu] no i tak co by sie im kwadrat nie wyjechal, czy tez nie przekrecil :P Slucham waszych propozycji ;]
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D
DangerousMike
Kontakt:

Post autor: DangerousMike »

RooX DHS Spinning MAx/ RaceFace Northshore XS
Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat....
http://www.northshore.friko.pl
DangerousMike
Kontakt:

Post autor: DangerousMike »

RooX DHS Spinning MAx/ RaceFace Northshore XS ew Kook
Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat....
http://www.northshore.friko.pl
Ganja_Farmer
Kontakt:

Post autor: Ganja_Farmer »

Jeżeli zależy ci na kasie to kup na allegro za 100 maxymalnie jakąś starszą korbę, tylko zeby była ze stali, bo żadna korba alu nie pożyje długo na kwadracie... Ja ci powiem że mam Alivio z 98' na kwadrat i katuje ją zajebiście a ona nic! Support nie mam kinexa ale cos w tej cenie (30zł) i chyba jest mocny, przeszkodą jest tylko waga... ale da sie żyć tam.. :D
Jeżeli zależy ci na kasie to nie kupuj jakiś drogich "niewiadomocosiów" :D Tylko wydaj 50 zł i patrz zeby byla gruba i solidna, na supporcie napewno nie siądzie :] Taka moja mała rada...
<(=Ride or die=)>
karimat
Kontakt:

Post autor: karimat »

Sachs Quarzt

pzdr
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

albo replike rooxa WRA , identyko a duuuzo tansza ;]

pzdr
www.mm-foto.pl
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

ale rooxy tak dziwnie wygladaja... przynajmniej na fotkach :?
gg 2109933
ODPOWIEDZ