Dirt sztywniak czy nie

Paweł93
Kontakt:

Dirt sztywniak czy nie

Post autor: Paweł93 »

MAm pytabnko...zaczynbam skakac ale nie wiem czy brac sztywny widelec czy amor.
Dobry podpis nie jest zły!
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

A jak mialbyś brać amor?? bo jak np. rst to chyba lepiej sztywniak a jak któryś DJ to brałbym amora :D
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

podpis pasuj do tematu... jest temat o sztywnym i tam sie spytaj a tak to smiecisz tylko :|
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Paweł93
Kontakt:

Post autor: Paweł93 »

Powiem tak: mam amora dirt jam pro, ale moge sprzedac i kupic sztywny
Dobry podpis nie jest zły!
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

jak masz dirt jama to se go zostaw
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Jeżeli zaczynasz skakać to ja radze sprzedać i kupić sztywniaka:]
www.dirt71.prv.pl
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

TwojaStara! a po co mu sztywniak jak ma całkiem dobry amor rozumiem jak miałby jakiego dupnego rst to można sie zamienić ale jak ma dobry amor to po co.
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

no własnie... na sztywniaka to sobie można pozwolić jak ma się opanowane początki... ale jak początki opanuje z amorem to raczej już na sztywny widelec się nie przesiądzie :]
mlody_milczar
Kontakt:

Post autor: mlody_milczar »

sztywniak jest dobry do wyrobienia sobie technik bo jak masz amora to **** cie to obchodzi jak wyladujesz a jak masz sztywnika to za kazdym razem musisz sie ladnie zlozyc do ladowania bo pieprznicie o ziemie nie nalezy do najprzyjemniejszych sytuacji. Jak na poczatek lataj na amorze zeby wogole oblatac sie na hopach a jak juz nauczysz sie ladnie skladac na amorze to zmieniasz na sztywny i nie czujesz zadnego ladowania (chyba ze polecisz na flat). Tak wiec poczatek = amor, wprawa i technika = sztywniak
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

a kto powiedzial ze na dirt trzeba ze sztywnym? kazdy jezdzi jak mu wygodnie. ja sobie nie wyobrazam latania na sztywnym, tyle razy amor mi dupe uratowal (skladajac sie do ladowania przy za krotkim locie, amor po prostu wbija sie i masz szanse wyjechac calo - sztywniak nie da ci takiej mozliwosci) to moje zdanie
wiec jak masz takiego amora co opisales lepiej go zostaw, chyba ze masz opanowana perfekt technike, albo nie boisz sie masakrycznych gleb - wez sztywny
sikun jestes...
ODPOWIEDZ