POISON Strychnin jezdził ktos ??
POISON Strychnin jezdził ktos ??
Jeździł ktośna ramce POISON Strychnin ?? I jak z wytrzymałoscia ?
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
ja mialem, jezdzilo sie super, latwo do manuala itd... z wytrzymaloscia... hmmm nie wiem bo nie mialem jej dlugo - 2 mies, ale mysle ze to rama nie do rozjebania, stal i zajebiscie wzmocniona glowka, co do tych 2 wersji to tylko te haki robia roznice, mysle ze z otwartymi lepsza ale jak chcesz wsadzic piaste na 12mm to tylko ta z zamknietymi hakami, chcesz to pisz na gg 2901788
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=8565
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Ja mam tą ramke jakieś 2 tygodnie(kupiłem ja od Koziego).jeżdzi sie zajebiście, tylny trójkąt jest krótki tak wiec na manuala sie łatwno ciągnie a górna rura jest na tyle długa że nawet przy wzroscie 190 nie bedziesz walił kolanami w kiere:)co do wytrzymałości to duzo nie moge powiedziac ale wyglada naprawde solidnie.
Życie bez roweru powoduje raka i choroby serca!!
-
- Kontakt: