kurwać toz to moje miasto!!!! Żułf nie bij tych gnojow tylko im wytlumacz co to znaczy i powiedz ze jak jeszcze raz tak pokaza to zgina... oby to z pinka usuneli bo normalnie az wstyd...
glupie gnoje, podejrzewam ze nawet nie maja pojecia co tym gescie, i o tym co sie dzialo w europie w czasach popularnosci tego gestu ;/ . pewnie sie podniecaja nazizmem, ale jak dorosna albo naucza sie historii to bedzie im wstyd za siebie
nie wiem czemu ale mnie to co -=GrindeR=- powiedziales rozbawilo. ja mam swoje zdanie w tej kwestii i to co mowi <<MASA>> nie ma na to zadnego wplywu wiec uwazam ze nie masz racji. pozdr!
to dojebales -=GrindeR=-....zalosne...smieszne...glupie...nie wiem jak jeszcze moge okreslic to co napisales....jestes tym po lewej czy po prawej? a moze zadnym z nich tylko kolejnym tepym naziolem?
a te dzieci nalezy odizolowac, wykastrowac....a najlepiej od razu zniszczyc...
chociaz moze jeszcze da sie im wbic do durnych lbow co wogole robia i ze to zle...
makos troche sie zgadzam z grinderem, zawsze tak jest ze 1 osoba komentujca jak powie o tym dobrze to nas tez az w koncu jedna wyjdze z tlumu i na odwrot itd itd;p
nie lubie takich ludzi :| jestem przeciwnikiem nazizmu i rasizmu :|
" kazdy inny wszyscy rowni " i tego powinien sie kazdy normalny czlowiek trzymac a jesli ktos jest nazista to nie zna historii i jest poprostu glupcem a rasista jest poprostu dupkiem zapatrzonym w siebie i niewiem co jest wogule smiesznego w tych gnojkach :/ mali idioci ktorzy zrobia wszystko za paczke czipsow :/