mlodzi nazisci
-
- Kontakt:
http://members.lycos.co.uk/sebx/DSC36578.jpg
wrzuciłem na serwer tam napewno nie skasują :))
foto zabujcze :((
wrzuciłem na serwer tam napewno nie skasują :))
foto zabujcze :((
Foto: www.tiny.pl/zcs
Aukcje: www.tiny.pl/fss
sebx@op.pl
Aukcje: www.tiny.pl/fss
sebx@op.pl
co wy taką afere robicie? przecież widać, że to dzieciaki max 13lat i napewno niewiedzą nic o nazizmie... zobaczyli aparat i zdziczeli... widocznie matka nie przetłumaczyła do rozumu o co biega... ( polecam im film "fanatyk" )
Sprzedam Rock Shox Pilot C 80-100mm`04r Po serwisie! Stan igła! gg:5047705
buahahahahahahahha...
ja tu czytam posty... i mysle, ze to jakies wykrety... nie wiem... pomazali sciany znakami hitlerowskimi... w ekipie parunastu tam osob, na lyso obciete dzieciaki czy cos... tam odpie rdalaja...
a tu dwoch gnojow z podstawowek co jeszcze nie rozkminia 90% zycia, uchwyconych w jednym momencie...
eee
wy to pojebani jestescie... hehe...
za texty typu, zajebalbym ich... zabil itd.
kurwa leczcie sie ludzie...
hahahahahaha... dh-zone to popierdolency jednak... no dobra... niektorzy albo wiekszosc... wybierzcie sobie...
ja tu czytam posty... i mysle, ze to jakies wykrety... nie wiem... pomazali sciany znakami hitlerowskimi... w ekipie parunastu tam osob, na lyso obciete dzieciaki czy cos... tam odpie rdalaja...
a tu dwoch gnojow z podstawowek co jeszcze nie rozkminia 90% zycia, uchwyconych w jednym momencie...
eee
wy to pojebani jestescie... hehe...
za texty typu, zajebalbym ich... zabil itd.
kurwa leczcie sie ludzie...
hahahahahaha... dh-zone to popierdolency jednak... no dobra... niektorzy albo wiekszosc... wybierzcie sobie...
thugrider@wp.pl
-
- Kontakt:
Kid algbo jestes w ich wieku, albo z ich ekipy bo innej mozliwosci nie widze. male zjebance i tyle mozesz ********* ze nie maza sacian itp, ale jak takie gowno male bedzie wyrastac na naziste to trzeba tepic w zarodku. a od tego sie chyba zaczyna nie? z reszta jak nie rozumiesz to prosze nie osmieszaj sie dalej i nie pisz lepiej nic.
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
siarap bijacz junior...
to co... ci co tak dla picu np. w filmie tez podnosza reke do gory i krzywia ryj to tez nazisci...?
rozumiem jak by oni tak robili caly czas... ale jeden raz dla wyglupu to zrobili i nie ma to nic do tego jacy oni sa naprawde...
to tak samo jak dla filmiku wzialbym i wyjebal tojtoja... to co, od razu huligan ze mnie?
nie... bo zrobilem to tak tylko dla picu... jednorazowo...
eh, kolejny mietek sie przyczepil...
to co... ci co tak dla picu np. w filmie tez podnosza reke do gory i krzywia ryj to tez nazisci...?
rozumiem jak by oni tak robili caly czas... ale jeden raz dla wyglupu to zrobili i nie ma to nic do tego jacy oni sa naprawde...
to tak samo jak dla filmiku wzialbym i wyjebal tojtoja... to co, od razu huligan ze mnie?
nie... bo zrobilem to tak tylko dla picu... jednorazowo...
eh, kolejny mietek sie przyczepil...
thugrider@wp.pl
no troche odjeb, fakt, opisu zdjec czy albumy tych gosci nie widzialem, zobaczylem foto z lycosa
szczerze to wg mnie dzieci w tym wieku gorsze rzeczy robia... a ze nagle im odjebalo na taki gest to hmm... no nie zdziwia mnie w tym wieku...
Kid mial w sumie racje... moze nie ujalbym tego tak dosadnie :P
ale nie przesadzajcie... jak ci dziecko 5cioletnie pokaze fucka to je strzelisz w morde? no nie bo ono nawet nie wie co pokazalo...
ci moze wiedza co znaczy srodkowy paluch, ale ideologii nazistowskiej to raczej nie rozkminiaja... zamiast zajebywac trzeba ich raczej troche odwiesc od tego - zadanie dla rodzicow
po prostu zeby z idiotycznych wyglupow nie zrobilo sie faktyczne zainteresowanie ktore juz faktycznie mogloby sie przerodzic w 2 nazistow wiecej...
ale to dluga droga do zcegos takiego i tylko jedna z mozliwych! opamietajcie sie!
szczerze to wg mnie dzieci w tym wieku gorsze rzeczy robia... a ze nagle im odjebalo na taki gest to hmm... no nie zdziwia mnie w tym wieku...
Kid mial w sumie racje... moze nie ujalbym tego tak dosadnie :P
ale nie przesadzajcie... jak ci dziecko 5cioletnie pokaze fucka to je strzelisz w morde? no nie bo ono nawet nie wie co pokazalo...
ci moze wiedza co znaczy srodkowy paluch, ale ideologii nazistowskiej to raczej nie rozkminiaja... zamiast zajebywac trzeba ich raczej troche odwiesc od tego - zadanie dla rodzicow
po prostu zeby z idiotycznych wyglupow nie zrobilo sie faktyczne zainteresowanie ktore juz faktycznie mogloby sie przerodzic w 2 nazistow wiecej...
ale to dluga droga do zcegos takiego i tylko jedna z mozliwych! opamietajcie sie!
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
Przykro mi, ale nie jestem ani tym z lewej ani tym z prawej ani tym po srodku...quake pisze:to dojebales -=GrindeR=-....zalosne...smieszne...glupie...nie wiem jak jeszcze moge okreslic to co napisales....jestes tym po lewej czy po prawej? a moze zadnym z nich tylko kolejnym tepym naziolem?
Gdzie ograniczony umyslowo przyglupie stwierdzilem, ze popieram to co zrobilo tych 2ch badz ideologie nazistowska?
Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisalem, ale tym razem uwaznie, a jak to nie pomoze to lepiej juz nic nie czytaj, a tym bardziej nie pisz. W swoim poscie skrytykowalem ludzi bez wlasnych pogladow i przekonan (ktorych jest zreszta bardzo wiele na tym forum), ktorzy jesli juz zabieraja glos to tylko 'leca z fala' i przytakuja. Nie rzucilo Ci sie to w oczy?
BTW. Bylem przekonany ze nowa matura pisemna z jezyka polskiego to jakis banal, poniewaz wymaga przede wszystkim czytania ze zrozumieniem, a to jakby moglo sie wydawac nie jest skomplikowane. Jak widac pomylilem sie, poniewaz nowa matura skutecznie odstrzeli takich tepych cwiercmozgow jak ty quake...
peace
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557