no kórwa alu felgi ja pierdole na szczęście w szczecinie nie jest żle z drechami ale w warszawie jak widze kórwa ja bym chyba już na baiku nie jeżdził jak by mi go 17 razy zajebali bym się chyba na bmxa przeżucił fajną kazurke macie tam w warszawie a kiedy będzie ten drugi program co bodajże fat pig "zamawiał"??
no te kola to normlanie mnie rozwalily - dobrze ze takich nie mam - nie msuze sie bac:P:P:P ale kurna takiego po programie powinni zajebac... no kurna za 50, 100 zeta idzie rtower za 3 tysie i dwa razy tyle pracy i uczucia!! zajebac!!
powinien byc ogolno polski rejestr drechow do zajebania:P
ale koles ma sposob na ocenianie dobrych rowerow... po kolach... w sumie to dobrze bo wiecej z nich jest gowno warta. a nie wiem czemu ten koles mowil ile taki MONSTER kosztue... teraz tylko wiecej dresow zapamietalo...
Ale ogólnie material byl dobry pokazal problem, wiec to co bylo opisywane w watku "Warszawwski street w TVN" nie bedzie jakims shitem i jezeli bedzie taki program to TVN raczej nie pojedzie bikerach tylko pokaze ich w dobrym swietle. Tak jak Uwaga o kaskach i kradziezach.
Mi sie podobal ten gosciu co byl na Orange'u. Ten Elsworth tez nie byl zly...:) to debile z tych dresów!!!! Tak wiec nie mam sie o co martwic poniewaz mam 32 szprychy a nie 3 albo 2 :> Tak wiec moj bike jest do dupy i dobrze!! Nie bedzie sie rzucal w oczy, tak wiec mniejsze prawdopodobienstwo ze mnie z niego zdejma.
Chyba zaczne wozic ze soba jakis lancuch o BMX'a albo najlepiej taka pałe jak mieli ZOMOwcy :D
Jeszcze powracajac do tematu kradziezy naszych pieknych cudeniek... dlaczego nie mozna tego czegos (czytaj: drechy) wyniszczyc jak to robili Niemcy z Żydami?? Przeciez to tylko bo wyszło na dobre calemu społeczeństwu. My bysmy spokojniej mogli jezdzic na bikach w dzien jak i za wieczora. Tak jak juz powiedziałem: z ich wyniszczenia wyszly by tylko same plusy!!!
Myślałem, że dadzą więcej z tego co jeździliśmy na rogach w Łodzi, a tu tylko Maćka dali, glebę Pitasia (mavic nie mieścił się w buster :)) i krótkie ujęcie z kamery. Ogólnie program był OK. Odp na pytanie kto to z tymi monsterami: z czerwonym ja, z czarnym Maciek Bajer (groober)
Matko ale wytłumaczcie mi jak drechy moga byc tak tępe!! niedość ze sie na rzeczy nie znają ( o kołach alu nie wspomne) to jak zajebią rower za 5-10tys to mają z tego NAJWIECEJ 400zł:P czyli np po 100zł na łeb!! a jakbym pomyśleli to by mieli duuzo wiecej ale poooco drech to drech on niewidzi róznicy!! swoja droga to dobrze mówili!! ale najlepsyz patent to był z kartką w kierownicy!! od jutra tez bede coś takiego miał ale nie w kierownicy:P i nikomu nie powiem gdzie zeby ktoś nie wyczaił tego i mi nie zajebał!! ale wsadzić gdziś kartke i bedzie zajebiscie:] WIECEJ PROGRAMÓW Z ROWWERAMI!!
opisywal.....a co do gett to to nawet smieszne nie jest...w piatek bylem w oswiecimiu...na to nawet drechy nie zasluguja..wiem ze to oboz koncentracyjny a nie getto ale getto prowadzi po prostej do obozu...skoncze watek gett.