Do ludzikow z Krakowa...

olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

Twoja stara
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

Moze o 17:30 pod wawelem?? Pod korzeniem??
A potem wsio razem na rynek, bez bydla!
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

Nemero pisze:HaHaHa :)
Pozsumowanie :)
1. Po rynku należy jeździć w ff bo to niebezpieczna trasa.
2. Jeśli zobaczysz kogoś w ff, ochraniaczach itp. KONIECZINE napisz topic o tym!!! :)
3. Pozery są fajne.
4. I wszystko jasne.

HaHaHaHa :)
Pozdro.
KUwa nie zdajecie sobie sprawy ze skali problemu... postoj caly dzien na rynku to moze zrozumiesz...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

o ile sie nie myle to jeszcze rok temu widzialem cie na rynku w ff...

po co sa takie tematy? cos maja nam uswiadomic, kogos obrazic, albo zmienic czyjs full+faceowy+poglad na swiat?
pozdr
"Words of wisdom - Full Face helmet"
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

ja jezdze w ff nawet na miasto bo nie mam orzecha a bez kasku juz nie jezdze i mam w dupie to ze Ty mnie uwazasz na pozera , ja bioro bezpieczenstwo na pierwszym miejscu . Czesto jest tak ze wracamy z lasu przez rynek i co wtedy tez jest lans a z reszta ja sie nie musze nikomu tlumaczyc dlaczego jezdze w ff. temat z dupy nie potrzebny . nemero im dluzej czytam twoje kretynskie topici tym bardziej zmieniam moje zdanie o tobie . pozdrawiam
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

SlaY pisze:ja jezdze w ff nawet na miasto bo nie mam orzecha a bez kasku juz nie jezdze i mam w dupie to ze Ty mnie uwazasz na pozera , ja bioro bezpieczenstwo na pierwszym miejscu . Czesto jest tak ze wracamy z lasu przez rynek i co wtedy tez jest lans a z reszta ja sie nie musze nikomu tlumaczyc dlaczego jezdze w ff. temat z dupy nie potrzebny . nemero im dluzej czytam twoje kretynskie topici tym bardziej zmieniam moje zdanie o tobie . pozdrawiam
topic jest moj, moze gdybys czytal dokladniej i z wiekszym zrozumieniem to bys nie tracil czasu na pisanie tych *******
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Qcor Ty tez pier dolisz troche...po czescie masz racje,ale w sumie jak sie chcesz czepic to sie czep tramwaju :)...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ODPOWIEDZ