NORCO W POLSCE
-
- Kontakt:
Witajcie Panowie, to jeszcze nic pewnego, że my będziemy mieli sprzedaż NORCO,i nie róbcie takiej zawieruchy bo nas ktoś wyprzedzi :). Wszystko zapowiada się, że będziemy handlować tymi rowerkami. Ale do tego jeszcze długa droga, poinformujemy Was o tym - będzie o tym wiadomo tutaj i na naszej www, więc zaglądajcie tam czasem :)
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
co do norco jest jedno ale...
otóż rowery te są tak popularne nie tylko ze względu na jakość, czy jakieś kosmiczne rozwiązania, ale przede wszystkim przez cenę!
było by głupio, gdyby się okazało, że np rama team dh wyjdzie w polsce 9000zł, w końcu jako importer dostaniecie sprzęt dużo taniej niż w sprzedaży prywatnym ludziom.
mam nadzieję, że panowie z rowerowy.com pójdą śladem crazy crank i ceny w polsce będą takie, że ludzie będą z np. hiszpanii jeździć, bo się bardziej będzie opłacało :)
otóż rowery te są tak popularne nie tylko ze względu na jakość, czy jakieś kosmiczne rozwiązania, ale przede wszystkim przez cenę!
było by głupio, gdyby się okazało, że np rama team dh wyjdzie w polsce 9000zł, w końcu jako importer dostaniecie sprzęt dużo taniej niż w sprzedaży prywatnym ludziom.
mam nadzieję, że panowie z rowerowy.com pójdą śladem crazy crank i ceny w polsce będą takie, że ludzie będą z np. hiszpanii jeździć, bo się bardziej będzie opłacało :)
-
- Kontakt:
jeśli ktoś jest zainteresowany konkretnym modelem i rocznikiem to pisać na mojego maila cementarydh@tlen.pl sprowadzam używane Norco z Kanady.
dystrybucja w czechach leży nie mają praktycznie nic a zamówień pojedyńczych wogółe nie chcą rozpatrywać. nie łudziłbym się że dystrybucja w polsce będzie lepsza, naprawdę.
co do części norco mogę poszukac (haki są) ale raczej nie za 15pln (lol).
jeśli napiszesz maila do norco.com to przyślą ci z kanady hak i na pewno będziesz musiał troche za niego zapłacić, podaj też numer seryjny ramy i lepiej żeby to nie był kradziony egzemplaż ;)
dystrybucja w czechach leży nie mają praktycznie nic a zamówień pojedyńczych wogółe nie chcą rozpatrywać. nie łudziłbym się że dystrybucja w polsce będzie lepsza, naprawdę.
co do części norco mogę poszukac (haki są) ale raczej nie za 15pln (lol).
jeśli napiszesz maila do norco.com to przyślą ci z kanady hak i na pewno będziesz musiał troche za niego zapłacić, podaj też numer seryjny ramy i lepiej żeby to nie był kradziony egzemplaż ;)
trail building since 2002 / super 8 power!
a ja mam pytanko tez na temat norco ale w rosji www.norco.ru bo tam est bardzo tanio ale ne wem czy to same ramy czy rowery cale bo nieznam rosyjskiego;/
-
- moderator
- Kontakt:
jak chce ktos to moge sprowadzic nowe norco z usa, jak cos to gg-2923056 albo @ quake_8@wp.pl
;]
;]
-
- Kontakt:
Panowie...
otworzcie strone rowerowy.com i poszukajcie ladnego migajacego banerka...
Virus - oni maja ramki i cale rowery :)
ja jezdze kupionym tam VPS i wiem ze beda mieli rame VPS Team za doooobre pieniadze :)
jak to mowia w niektorych fimach check it out man
otworzcie strone rowerowy.com i poszukajcie ladnego migajacego banerka...
Virus - oni maja ramki i cale rowery :)
ja jezdze kupionym tam VPS i wiem ze beda mieli rame VPS Team za doooobre pieniadze :)
jak to mowia w niektorych fimach check it out man
Sprzedam ramy full Norco, amorki 888vf, hayesy i inne szpeja, bike@rcn.com