gniezno

gco
Kontakt:

gniezno

Post autor: gco »

chce wiedzieć czy kto kolwiek wie o jakiś bajkerach w gnieźnie. Są jedni www.gkkg.pl ale wedle mnie to dolina. jak ktoś kiknie niech mi odp. z góry thx. acha i piszczie co o nich myślicie... ja NIE jestem od nich. tak pisze bo GKKG zachowuje sie jakby wszystkie rozumy zjadlo albo wystapili w czej reakszon...
thomson
Kontakt:

Post autor: thomson »

nie no jestem normalnie rozje***ny !
ale ok jak komus sie nudzi to niech pisze co mysli
Zeby bylo latwiej to przyblize troche sytuacje: gnieznienska ekipa FR ma konflikt z gnieznienską ekipa dirt/streetową. Dirtowcy uwazaja ze ekipa fr nic nie potrafi i ze nie powinna publikowac swoich filmow/fotek w necie poniewaz psuje tym wizerunek gnieznieskiej sceny rowerowej. Przynajmniej ja tak zrozumialem ich zarzuty. I kto tu uwaza ze "wszytkie rozumy zjadl albo wystapil w czej reakszon"? ocencie sami
www.gkkg.pl
piksel
Kontakt:

Post autor: piksel »

Ja uważam ,że kolesie z gkkg nic nie umieją , a te fotki z dirtu to już w ogóle dolina:) Marzocchi 888r i koleś z wallrajda zjeżdza o rany co za ...
poprostu no comment.
pozdro dla prawdziwych rowerzystów z gniezna.
Śmieci są wszędzie, wystarczy się tylko rozejrzeć!!!
thomson
Kontakt:

piksel-> a widzisz! teraz wychodzi to co was naprawde boli - zazdroscicie sprzetu. Kazdy z nas gdyby mial kase to kupilby sobie sprzet z najwyzszej polki co nie sprawiloby ze od razu jezdzilby jak zawodowiec. Napisalbym jeszcze pare slow ale poczekam az wypowie sie ktos z poza gniezna.
pozdro dla WSZYSTKICH ktorzy kochaja ten sport !
www.gkkg.pl
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

peace ludzie peace!!!

1 to że ktoś ma 888 to nie znaczy że ma zaraz Red Bull Rampade wygrywać, każdy jeździ jak chce

2 jeżeli gkkg robią foty dla siebie, to w sumie wasz komentarz jest zbędny

3 nie tzrymam żadnej ze stron i nie wiem jak sie zachowują ludzie z gkkg

A tak nawiasem sam zazdroszcze tego 888 co ja bym dał żeby miec kase na ten sprzęt :P;]

jeszcze raz peace i pozdro dla Gniezna
piksel
Kontakt:

nie ja wam sprzętu nie zazdroszcze tylko poco odrazu takie foty dawać???
thomson
Kontakt:

Fotki sa na naszej prywatnej stronie (na pinkbike jest ich doslownie kilka), nie zmuszamy nikogo zeby je ogladal. Mamy stronke nie po to zeby pokazywac sie ludziom tylko po to zeby ludzie mieli mozliwosci nas zobaczyc (jak beda chcieli) a to spora roznica.
www.gkkg.pl
bloszek
Kontakt:

Post autor: bloszek »

gco
nie wiem wogóle o co ci chodzi z tym postem.Nie każdy jest mistrzem świata. Ważne jest to że coś robi dla siebie-trenuje i stara się "polepszać" swoje umięjętności. Nie odrazu Rzym zbudowali.Czy ja wiem czy zachowują się jakby rozumy pozjadali:? jak to się według Ciebie objawia?
piksel
to samo co wyżej ale co do sprzetu... Jak kogoś stać to sobie kupuje i gówno go to obchodzi czy to wykorzysta.POPROSTU mówiąc zazdrościsz sprzętu!!I starsza sie to poprzeć tym że nic nie potrafią.
A co do fot to czy na pinkbik`u nie widziałeś "głupich" i "doliniastych" fot??Jest tego troche.Uważam że GKKG fotki nie zaliczają sie napewno żeby je klasyfikować do tego rodzaju fot!!
A strone to moze sobie każdy założyć i mieć na niej fotki jakie tylko chce...Jak koleś skakał przez butelki albo przez krawęznik to jest dopiero dno!!!!!!

To że "nic nie umiesz" może ci udowodnić każda lepsza od Ciebie osoba. I wtedy to ty dla niej jesteś "doliną", a wręcz może nawet kryptodepresją ;-)
Zawsze znajdą siena tym świecie gorsi i lepsi. Niestety tak to już jest...
Ale nie możesz mówić że nic nie potrafią bo to jest poprostu blefem totalnym!!
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
hofffa
Kontakt:

Post autor: hofffa »

Miałem przyjemność poznać ekipe z Gniezna w Myślenicach i jak dla mnie są to kolesie którzy naprawde potafią coś pokazać (takie przynajnmiej odnoisłem wrażenie ( w stosunku do moich umiejętości)), a przede wszystkim są bardzo towarzyscy:)))) a odnośnie do twojej wypowiedzi "gco" to może zamieść swoje zdjęcia to ciebie ocenimy...
pozdro 4 all
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=495553
bloszek
Kontakt:

hofffa
zgadzam się z Toba. Niech zamieści zdjęcia ze swoimi umiejętnościami.
Dla mnie również jeżdżą spoko(do moich umiejętności).

--------------------------------------------------------------------------------------------

Najłatwiej jest napisać że jeżdżą do bani i tyle...trzeba docenić to że chłopaki się starają jakoś pokazać z jak najlepszej strony
betterman
Kontakt:

Post autor: betterman »

Hehhee

Gówniarze z gnieźnieńskiego dirtu znowu trują dupe...
Jak kogoś stać na 888 to dlaczego nie ma go kupić??? Chyba nie z waszej kasy go bierze, co??????
Najlepsze w tym wszystkim jest to że to Wy ciągle atakujecie grupe FR! Jak wam nie pasują to milczeć szczeniaki!!!

Naśmiewacie się z nich, a póki co to jeszcze żadnego waszego filmiku nie widziałem. To dopiero byłby brecht:-)TYTUŁ FILMU: "Gruchol i springer robią manuala pomiędzy trzynastolatkami na gnieźnieńskim rynku"

BUAHAHAHAHAH

Do szkoły gówniarze:-)
gco
Kontakt:

Post autor: gco »

nie wierze w to co tu czytam...
po1. hoofa- jak oni mają co pokazać w stosunku do twoich umiejętności tzn. że ty nic nie potrafisz!!!!!!! kolejny z KONĄ
po2. bloszek- z najlepszej str... hmm, ciekawe stwirdzenie. trzeba tylko zauważyć iz GKKG nie ma najlepszych str. ich FR ogranicza się do jazdy prosto gdzie nagle znajdzie się uskok i znów prosto. oni jeszcze nazywają to !skokiem!. wedle mnie to raczej spadanie.
po3. tomeczek- ja wam k***a sprzetu nie zazdroszcze, zaznacze to poraz 1 i ostatni. jak se 888 kupujecie toście barany bo na te wasze spady to RST wystarczy. wszyscy macie fule, po jaką cholere. AAAAAAAAAA I NAPISZ TE PARE SŁÓW, bo mnie bardzo interesują.
po4. betterman- w dupie mam coś ty za jeden. etap szkolny mam już dawno za sobą. podejrzewam ze ty nie. "Gruchol i springer robią manuala pomiędzy trzynastolatkami na gnieźnieńskim rynku" - my przynajmniej go umiemy, a "skasować" cie to moge zwykłym bany hopem pod kraweżnik... KU*WA!

PIKSEL THX 4 ALL, ale jak sam widzisz jak gówno w tej polsce niesamowite.

acha, jeszcze jedno niech GKKG coś w koncu zrobi porządnego bo jazda i zeskoki należa do lat 90'.
bloszek
Kontakt:

wudaje mi sie że próbujesz tylko oczernić chłopaków z GKKG i tylko o to Tobie chodzi!!!!
Że macie jakiś tam konflikt to tego typu posty są tego wynikem.Poprostu uwzięliście siena nich i tyle!!
przerzuć się na chłopaków z innego miasta jak chesz opisywać według ciebie gorszych umiejętnościami od ciebie chociaż nie wiem czy ty Też jesteś taki dobry :] Oczywiście nie namawiam do tego typu poczynań, ale nie czaje Ciebie zupełnie!!
piksel
Kontakt:

gco racja , ty możesz ich bunny hopem pod krawężnik skasować. muehehe.
thomson a ta nowa hopa jest naprawde suupper w ***, jakieś kurw...a chaszcze na londowaniu(jeżeli wogóle to można nazwać londowaniem),
naprawde chce widzieć jak ktoś z tego skacze hehe,no comment.
chyba to piwko które piliście podczas budowy wam zaszkodziło.
życze wam powodzenia haha.
pozdro dla gco
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

FOtki sie pokazuje bo sa ladne. Zreszta po to robi sie zdjecia zeby mozna je bylo ogladac.

888 nie chcialem , nie chce i nie bede chciec.

Nie zmienia to faktu ze dla mnie jak ktos chce to sobie moze na tym jezdzic po paczki, jesli sprawia mu to przyjemnosc ( komfort jazdy przede wszystkim ! )

To ze ktos ma wzglednie - dobry sprzet nie znaczy ze nabyl wraz z nim umiejetnosci. Kazdy sie uczy, albo i nie kazdy - nie kazdy tego chce.

I mam dosc pierdolenia ze spzret zoobowiazuje. Gowno prawda. Jak ktos ma ferrari to od razu musi jezdzic jak mcrae? I tak jest ze wszystkim.

Jedna wielka smierdzaca zazdrosc. Ludzi skreca ze np Ja moge sobie na armageddonie pojechac do kumpla do sklepu, potem po paczki i z siateczka na kierownicy pomalutku popedzic sobie po dziurach do domu :D I nie chodzi tu o pokazywanie wszystkim czego to ja nie mam. Mam rower wiec na nim jezdze - od tego jest.

...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

W 100% Max ma racje

to że ktoś ma dobry rower to nieznaczy że musi 10 metrowe dropy trzaskać !

MaxDamageDA pisze:Jedna wielka smierdzaca zazdrosc

racja !
MaxDamageDA
Kontakt:

"wszyscy macie fule, po jaką cholere"

Qrwa nie nawidze takich ludzi... no comments.
bloszek
Kontakt:

Dokładnie

znalazło się dwóch takich co chcą pisać wszsytko co najgorsze o GKKG. Jak narazie chłopaki wam to mało solidnie wychodzi :)
Dla mnie to wogóle nie wiem po jaką cholere złożyleś "gco" ten topic?? nie czaję ciebie człowieku!!!
MaxDamageDA
Kontakt:

Ja tez, i nawet nie chce wiedziec. Normalnie nie chce juz czytac wypowiedzi takiego czlowieka, wystarcza mi obecne.

Dosc , bo tylko niepotrzebnie sie bedziemy denerwowac. Olejcie ich i tyle.
Zablokowany