DZISIAJ 19.40 TVN
400zl i co dziwisz sie? przeciez co taki ***** w dresie ktory zyje z dnia na dzien, chleje oklepuje ludziom miche i zlopie mozgojeby pod sklepem zrobi z takim rowerem? kroji, dzwoni do typa ktory przyjezdza po rower, dostaje kase i ma wszystko w dupie... dopiero ten odbiorca trzepie kase na rowerach i to glownie pewnie za granica albo jezdzac co tydzien w innym miescie na jakiejs gieldzie.
Kiedys na forum byla dokladnie opisana ta akcja z kradzieza super monstera ... z tego co wiem to sie nie odnalazl amorek ? :? :/
A tak wogole to polecam gaz paralizujacy do obrony ja zawsze z takim chodze, dzieki niemu udalo mi sie uniknac straty komorki ! Na rower tez warto ze soba brac !!@@ !!
Mozna kupic na gieldzie elektronicznej (w KRK) bez problemu za 20 zl ! a moze uratowac rower, telefon itp
A tak wogole to polecam gaz paralizujacy do obrony ja zawsze z takim chodze, dzieki niemu udalo mi sie uniknac straty komorki ! Na rower tez warto ze soba brac !!@@ !!
Mozna kupic na gieldzie elektronicznej (w KRK) bez problemu za 20 zl ! a moze uratowac rower, telefon itp
Hyhy....coś ciekawego powiedziałem czy tylko jakieś pierdoły? :)))
A tak w ogóle to chuje złamane miały robić reportaż o 4X, więc przyjechaliśmy nastawieni na śmiganie ostre, a tu dupa.....sama gadka o kradzieżach i pytania pokroju: "jak PRZEWAŻNIE kradną wam rowery?" jutro oblookam powtórkę :)))
A tak w ogóle to chuje złamane miały robić reportaż o 4X, więc przyjechaliśmy nastawieni na śmiganie ostre, a tu dupa.....sama gadka o kradzieżach i pytania pokroju: "jak PRZEWAŻNIE kradną wam rowery?" jutro oblookam powtórkę :)))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
no i kurde oczywiscie ja tego nie widzialem :/w morde
a swoja droga to jebac wszystkich dresow i zlodzieji jak mozna komus ukrasc dorobek pewnie wielu miechow ja bym takich od razu zamknol na dozywocie
juz niech lepiej handluja narko przynajmiej nie beda nam przeszkadzac gnoje
jak widze te cztery paski to mi sie zygac chce
a swoja droga to jebac wszystkich dresow i zlodzieji jak mozna komus ukrasc dorobek pewnie wielu miechow ja bym takich od razu zamknol na dozywocie
juz niech lepiej handluja narko przynajmiej nie beda nam przeszkadzac gnoje
jak widze te cztery paski to mi sie zygac chce
-
- Kontakt:
Niestety nie widzialem ale starsi ogladali, moze by zadzwonic do tvn z prosba o ujawnienie lokalizacji i zdjecia ludzi z ktorymi gadali...
Mozna by sklepac paru kolesi qrwa!
Jeeeezuuu jak mnie to wpienia, codzienne wyjscie na rower to strach ze moge wrocic bez niego , no bez jaj... chore.
A ukradli nie zadnego super monstera tylko monstera 2003, czarnego , z rysa na goleni. Moze to i ten sam... qrwwwwwwwwa.
Mozna by sklepac paru kolesi qrwa!
Jeeeezuuu jak mnie to wpienia, codzienne wyjscie na rower to strach ze moge wrocic bez niego , no bez jaj... chore.
A ukradli nie zadnego super monstera tylko monstera 2003, czarnego , z rysa na goleni. Moze to i ten sam... qrwwwwwwwwa.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
jak to jest
no i tak to jest ze dres jeszcze sporą pewnie kase zainkasowal za wywiad,kur-wa poejbane to jest ,ta kwlasnie dzialaja dziennikarze i i za to nie mam do nich szacunku !!!
gg: 2623994
wie ktoś KIEDY JEST POWTÓRKA PROGRAMU ??
a co do drechów to teraz nie kazdy taki złodziej chodzi w dresach oni teraz też w skórach chodzą także nietylko drech może być niebezpieczny.
Chyba jedyne co można zrobić to zasówać tak szybko przez miasto żeby człowieka nie zdążyli zauważyć no i w grupach.
a co do drechów to teraz nie kazdy taki złodziej chodzi w dresach oni teraz też w skórach chodzą także nietylko drech może być niebezpieczny.
Chyba jedyne co można zrobić to zasówać tak szybko przez miasto żeby człowieka nie zdążyli zauważyć no i w grupach.
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
Dex koleś miał taki patent że zajebali mu rower i idzie gdzieś przez giełde i widzi kolesia z jego rowerem łapie go i mówi TO MÓJ ROWER a koleś do niego a jak mi udowodnisz ze to twój rower?? i on powiedział wtedy ze w kierownicy jest karteczka z jego imieniem i nazwiskiem:P i żeczywiscie była:p
www.ROMED.pl lamusy!
ihihii no max dobrze gadasz :D zorganizujemy sie w calej polsce w rowerowe bojowki i wypowiemy wojne rowerowym zlodziejom ;)
btw. rzeczywiscie przydalby sie cotygodniowy program o tematyce rowerowej... az dziwne ze jeszcze czegos takiego nie ma... od biedy mozna robic na razie cos takiego nawet na kompie i rozsylac ludziom za pomoca neta... na pewno znalezliby sie sponsorzy ktorzy w zamian za reklame daliby kase na realizacje czegos takiego. relacje z zawodow, testy, jakies miejscowki i ostra muza :D
btw. rzeczywiscie przydalby sie cotygodniowy program o tematyce rowerowej... az dziwne ze jeszcze czegos takiego nie ma... od biedy mozna robic na razie cos takiego nawet na kompie i rozsylac ludziom za pomoca neta... na pewno znalezliby sie sponsorzy ktorzy w zamian za reklame daliby kase na realizacje czegos takiego. relacje z zawodow, testy, jakies miejscowki i ostra muza :D