ten co opyla amora tego jest spox bralem od niego osbiscie czesci itd wiadomo ze trza by bylo amora obejrzec chociaz nie slyszalem zeby jakies szajsy opylal
Drogi kolego Karol85. Po przeczytaniu Twoich wypowiedzi nasuwa mi się jeden prosty wniosek: nie znasz się na sprzęcie, a idąc dalej na kultowym sprzęcie. Wnioski z tego wyciągnij sobie sam .... Powodzenia!!!
No nieeeee, ludzie!!
Od niektórych wypowiedzi tutaj aż niedobrze się robi....
Porównywać Taki Widelec do badziewnych wnętrzoplastikowych didżejów to jakieś totalne nieporozumienie!! Toż to żywa legenda!!!
Ujmę to tak: Millenium = klasyczny Maybach z lat 30'tych
Dirt Jumper = Łada/Poldek z megaspojlerem i neonem pod podwoziem
Takie porównanie bardziej mi pasuje....
Przychylam się do wypowiedzi Rudego RYDZA - taki widelec nie na sprzedaż, tylko na reprezentacyjną ścianę salonu ( nie wspominając o tym, że można na nim również JEŹDZIĆ - i to jak..... )
A bzdurzenia Karola85 nt. carbonu pominę zbożnym milczeniem - szkoda mojej klawiatury:)
Pozdrawiam tych, którzy wiedzą, o czym piszą....
Do Xc to się zbytnio nie nadaje do dirtu też nie za bardzo bo szybko go połamiesz. Za taką cenę to kupisz Marzocchi Bomber Z1 fr.2 i to bedzie zdecydowanie lepsze. Pozdro
i znów nowe bombery .... brak mi słów ..... ludzie opanujcie się!!! Jak dla mnie legenadarne bombery już dawno przeminęły a to co teraz można kupić to jest marna imitacja tego co było kiedyś ....
ostanie roczniki modelów (dj, z1 itp) marzochci to 2002: pękające górne golenia (były 28mm czy też 30mm w każdym razie jak zapałki sie sypały) marzocchi 2003: n/c niby takie super a teraz dwóch kumpli którzy je kupili i mieli inwestycje na "lata" je sprzedają i kupują ns suntoury które wytrzymały o wiele więcej i są za mniejszą kase (kumpel wylądował z 2 metrowej hopy z kierą zgiętą o 90 stopni i amor nawet luzów nie miał) teraaz niby ma być coś dobrego usunięto dziurki na błotnik zmniejszono skok itp. pożyjemy zoabczym,y ale ja sądze że to i tak nic nie da, gdybym miał brać coś za taką kase to wziąłbym napewno tego manitou
No bez przesady. Kamol nie mów mi teraz że taki Suntour jest lepszy od mojego Z1. Przecież te shity za 400 zł przktycznie nie chodzą. A z tym łamaniem to też nie ma co przesadzać. Dj 2oo3 pękały bo jakiś profil korony był do du##. Swego czasu mozna było spotkać od zajebania takich połamańców na allegro. Ale to były Dj a nie Z1 itd. To że Jakiś model nie wyszedł nie znaczy że wszystkie z tego rocznika są złe cą złe.
Moja fura: http://www.pinkbike.com/photo/1059373/
FULL RULEZZZZ :)