sam nie wiem co napisac bo pewnie nie zrobil bym nic leprzego jak by tak z zaskoczenia wyskoczyli...ale z drugiej strony to jakies cweluchy i nie mieli pojecia o zlodziejhstwie bo mysleli ze jak zaloza kominiary to twardzi beda bo na filmach to widzieli...ja bardziej dyga,m sie takich co bez kominiary podchodza i bombe sadza...to byly pewnie zwylke cipy a jak tamten 2 zaczol gonic twego kumpla to we 2 nastukalibyscie tamtego tak ze by sie w majty zesral...a tamten nastepny by sam uciekl bo jak by to zobaczyl to by bal sie zblizyc...trzeba walczyc a nie dygac...morda nbie szklanka...
....moral z tej histori jest taki ze najleprzy ziom jest ten ktory uciekl na roweze bo on nic nie stracil a wiedzial co zrobic...i nie dal sie tym sukinsynom...
z drugiej strony wspulczuje wam ale co tu zrobic...pozdro
ja teraz cale sojcze bede patrolowal i okolice jak bede widzial ktoregos to wyciagam siodelko z ramy i bede ciulal az zdechnie !!! panowie wspolczuje i przylanczam sie do akcjii.. pytajcie tez kumpli czy nie widzieli .. miejmy nadzieje ze sie znajdzie ..
ja wymiekam... do czego to doszło, mnie nigdy jeszcze nikt nie zaczepił, nie porbował jakos okrasc albo cos... mysle ze moja twarz ich przeraza ;) wygldam jak Dżastin Timberlejk :]
a tak powazine to naprawie wspulczuje, zabrze bedzie sie rozgladac i damy znac
pozdrosex
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
łooo fak :/ przejebane :| tez mialem wczoraj jechac na dsd ale nie chciało mi sie z tego ciepła :/
wspolczucia, tyle moge powiedziec :( jeszcze w niedziele z Wami na dole gadałem jak dirta sypaliscie.
tak jak zawsze lubiałem jezdzic po dsd i hałdzie, czest samemu, to teraz zastanowie sie przed samotną wycieczką :/
panowie, nie zdziwe sie jak kolesi przyjda popatrzec na mase krytyczna, podobno juz ostatnio jacys kolesie przyszli i cwaniakowali, jak cos to zabijamy od razu i sypiemy na ich scierwach nowa hope
to był jedyny taki rower na tg jest bardzo spcecyficzny i mysle ze kazdy kto znał marka rozpozna jego rower, a co do hopy to jakies 2 ciule by sie przydały nie trzeba by było tyle ziemi kopac :D
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
Tępić złodzieji,tępić!!!!szkoda że mieli kominiarki bo szło by rozpoznać po mordach,tacy kozacy to czemu morde chowają...złodzieji bardziej nienawidze niż morderców...za niedługo się będe bał po własnym podwórku jeździć...
Ja se tak myśle że to kolesie którzy śmigaja być może nawet z nami na rowerkach ,znaja sprawe wiedza do kogo sie napiać itp.Pewnie czytaja to co tu piszemy i maja to głeboko w dupie.JEDNO JEST PEWNE TO PIZDY....
ćwoki niemyte, tak to jest jak tata uczył od dzieciństwa kraść i się nie ma na chleb........ Trudno taki kraj, ale strata rowerka bardzo boli. Takie **** niemyte pierdolone szmaty, kurwy, pizdy....... większość mówi że byłaby zajebała tych złodziej, lecz to nie jest prawda, kozaczą tylko na forum a jak przyjdzie co do czego to wielkie niewiniątka................
ja mówie rozminolem sie z nimi o krok jak bym ich tam zobaczył z był huji napierdalał byle czym rowerem ,rekami , kijami , nogami , a jakby juz leżeli to po glowach byk kur. ... skakał
jaki by nie było każdemu komu podpierdolą bike'a cza współczuć, pozer czy nei pozer. A MNEI TO ****** DRESIARSTWO WPIERDALA TAK ZĘ JUŻ NIE MOGE< co w anszym kraju robią zęby z tym walczyć? NIC! dalej bedzie ans straż miejska ściagac a nie ich to będzeie coraz lepiej, zresztą u nas taka mentalnośc- ktoś coś ma to cza mu zayebać, bo co. eh