Po co bikerzy gola nogi?!

ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

sam sobie dopowiadasz o stringach i rajstopkach ja jak mówiłem wyżej brzydze sie wszystkim co dziwne (chodzi o gejów pedofilów fetyszów) ...
a co do stringów i rajstopek to próbowałeś że wiesz co się dzieje jak pozbędziesz się włosów na nogach ? Kobiety też by się nie goliły jak by ktoś nie puscił takiego lansu .. w czasach kiedy jeszcze bikini nie było żadna baba się nie goliła ..
http://karolek.free.fr/
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Jak bym zawodowo jeździł Dh bez wahania bym sobie nogi ogolił. Nie sądzę żeby było sie czego wstydzić. A naprawde komfort jest wtedy dużo większy. Poza tym sprawy higieniczne biorą górę nad resztą. A gojenie ran w takim sporcie gdzy gonia terminy wyjazdów to podstawa.
woitas
Kontakt:

Post autor: woitas »

Po to zeby nie miec Lupierzu .. oraz tych wszy
Ride or Die
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

no tak gojenie raz... przy ektremalnych odmianach biku nie ma sensu chyba golic bo ma sie ochraniacze, krotkie spodenki i kompletne nagolenniki chronia przed obtarciami ale sprawa higieniczna...trudno sie nei zgodzic z wiadomych wzgledow, ale mimo wszystko wole czesciej prac ochraniacze nisz pojsc do szkoly z ogolonymi nogami:)
bzik
Kontakt:

Post autor: bzik »

fuji pisze:kiedyś gdzieś czytałem wywiad z jakimś xowcem,[...], z boku kolan (od barspinów), [...]

to zawodnicy xc robia barspiny ? a gdzie im sie placza te wszystkie linki ?? ble co za ochyda golic nogi <rzygi>
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

po pierwsze: masaż
po drugie: urazy
po trzecie: opływ
Wszystko na temat. Sam jeżdżę również w XC ale jakoś nie mam ochoty na golenie nóg ....
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Szopik
Kontakt:

Post autor: Szopik »

golą bo im sie nogi mniej pocą wczasie jaZdy :P ...
??
- Bike
maniekOTT
Kontakt:

Post autor: maniekOTT »

gola nogi po to ze tak jest w regulaminie ten kto sie np scigal w xc lub na szsie to wie .wydupisz gdzies na biku i jak masz ogolone nogi to jest o wiele mniejsze prawdopodobienstwo ze ci sie wda zakazenie jak rozwalisz noge bo na wlosach sie syf zatrzymuje
GG:5342672
sklep: http://www.hadronsport.com/
Szart_i
Kontakt:

Post autor: Szart_i »

a jak sie ma bardzo dlugie to moga sie w korbe wplątać :P
Jeździmy nie śpimy!
MrDiggy
Kontakt:

Post autor: MrDiggy »

po to żeby sie w łancuch nie wciągneły buhehehehe
Sprzedam amor capa t4, manetki altus, przeżutka altus x2, kiera i mostek zoom. gg:6987597
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

z czasem gdy zaczyna się jazda pro... w xc to każda... PII** :D się liczy :)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

po 1
higiena mniej zapachow itd

po 2
łatwiej sie wciera mascie rozgrzewajace itp

po 3
jak powiedzial moj kumpel ktory jest kolarzem zawsze to mniejszy opor ;)
Rower ??? A co to ??
Janik
Kontakt:

Post autor: Janik »

gola zeby nie bylo oporow powietrza, pozatym dla estetyki, pierwszy raz sie spotkalem z tym ze sie szybciej goja rany. ja nie widze w tym nic dziwnego, jak ktos sie pluje to najwidoczniej musi miec komplexy bo ma ich malo, albo nie dojrzaliscie z mysleniem :P. pozatym sa kobiety ktorym podobaja sie jak faceci sie gola np na nogach czy na jajcach i sa takie ktorym sie to nie podoba... za to facetom sie podobaja ogolone albo nieogolone :D i o gustach sie nie dyskutuje
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=48047
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

kurwa leze...

ale tu sa idioci... no leze:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::Dd

buahahahahahahahahahahhah

<<MASA>> po 3
jak powiedzial moj kumpel ktory jest kolarzem zawsze to mniejszy opor ;)

ty naprawde jestes taki glupi czy udajesz?

hahahahahahahahahahaha... no spoko, jak ktos ma takie wlosy na nogach jak inni na glowie... to spox:D:D:D:D:D

co za wykret... buahahahahahahah... leze:)

o gustach sie nie dyskutuje?

tylko, ze jedni maja ******* gust, drudzy nnie... takie sa realia... sa pewne kwestie, ktore nie podlegaja dyskusji...

plecy, klate tez sobie depilowac?

kobiety sobie depiluja nogi, bo to plec piekna w koncu? i zeby wygladac jeszcze lepiej to wlasnie tak robia...

ja nie wiem... pewne rzeczy sa logiczne... ale chyba tylko dla mnie??

ja rozumiem... pro riderzy jak robia cos... po cos... ale nie jak byle ****, bez powodu to robi...

a jezeli panna ci mowi, zebys ogolil sobie nogi to jednak z nia cos nie tak........... jesli chce ci cos narzucac, cos co nie jest normalne...

nie no... po prostu zalamujecie mnie:/
thugrider@wp.pl
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

kid, wyloluj :P ciesz sie ze Ty nog nie golisz, hłehłe
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

buahahahha, tym mnie rozjebałeś, golą nogi <hahaha>, weż....:P Jak laski nie polecą na rower, ani na kolegów, to na OWŁOSIONE nogi <lol> :P
http://dhcyc.pinkbike.com
Janik
Kontakt:

Post autor: Janik »

mnie to tam obojetne, ale i tak laski leca na to co sie robi na rowerze moim zdaniem a nie na to jak sie wyglada :P chociaz dziewuchy w dzisiejsych czasach maja nasrane w bani wiec rower musi sie blyszczec, miec czarne szprychy i czarne lagi itd itp, a nogi pewnie są im obojetny weic po co ciagnac ten temat ;)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=48047
Cain_enD
Kontakt:

Post autor: Cain_enD »

quake probowales veetem?? troche wali spalonym wlosem i 3eba dobrze po nim skore nawilzyc ale idze bezbolesnie i w miare szybko a jak na stale (dluzej) to proponuje depilacje tylko sie mozna zesrac z bolu. maszynka moim zdaniem chujowa sprawa chociaz moja dziewczyna zasuwa jak glupia 1 min i jedna noga ogolona. zaciez raz na 20 golen czyli zadko i nie wielkie :)

co do potrzeb golenia to:

opory powietrza tez jakos sie zmniejszaja chciaz pływakom pod tym wzgledem bardziej to przeszkadza (woda gestsza od pow troszke jest:P)

i tak jak reszta powiedziala lepsza wentylacja, masaze, gojenie ... do xc to jeszce waga sie zmniejsza <lol> o te setne czesc gramów:P

proponoje niedowiarkom test:

Dac owłosina noge ( jak sie nie brzydza bo rozni ludzie rozne potrzeby rozne nogi lubia:P) nie wiem dziewczynie mamie tacie koledzie kolezance do masazu ( nawet z olejkiem, kremem) gwarantuje zero przyjemnosci pozaciaga wam klaki ze polowa tylko zostanie.
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

wiesz bzik, xowiec nie oznacza kolesia od XC tylko takieg co jezdzi na BMXie

jesteś dobry jezeli sie nie domysliłeś...

co do wlosow na jajach, Charlie zgadzam sie z toba :)

poza tym kiedy masz ogolone nogi szybciej sie opalasz.

jezeli bedzie bardzo goraco w tym roku to chyba sobie ogole nogi bo nie chce mi sie prac ochraniaczy co dzien lub dwa, a smrodu nie lubie.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
ODPOWIEDZ