w sklepie dział supspension i tam 4 sprezyny za 600 $
a co do nosa to ja uzywam odrazu po starcie - popraiwa czas
kto pisał ze ma kita - wawal i kup to cos za 1900$ i sprezyne niebieska za 800 $ moze bedziesz miał mniej koni ale start i osiaggi o wiele wieksze
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
propzycja dla osób mających 2 samochody ! jesli ktos chce to mam do sprzedania Dodge str - 4
ok.700 koni ( jak na ten samochód to duzo )
moge zmioenic kolor i felgi
wypas ratios
macie pytania gg : 2713643
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
ja mam civica fulla i okolo 60 000$ zbieram na vipera.a ratio dostalem od kolesia co ma czas 8,5 civiciem.a nawet slabym autem mozecie w pro class startowac tu sie liczy precyzja.jaknajmniejszy czas rekacji i jak najblizej wpisanego przewdidywanego czasu.tylko oni sa bardzo dokladni.
no koles dał mi te ratio iro bi na naim 8,2 a ja 8,6 umiem tylko a do tego on ma 200 koni mniej!!!shit! mozę daltego że mi tak zarywa przy starcie i za późno przełaczam?? ale na serio... niwiem jak oni to robią... am oże ja lama jestem..:)
http://nittomoney.tsx.org tu są niby kody ale nie wiem czy działajabo pisze że trzeba to włączyć i poczekać 1 godz. z włączonym nitto i że mozesz grać lub zostawić i ze ci doda 50 g i żeby nie robic wiecej ni z 250g dziennie bo cie zbanują.(dal niewtajemniczinych 1g(gz czy gs (niektórzy tak i tak i tak mówią na chacie)no i 1 g =1000 czyli 50g= 50000:))
Taaak, zainstalujcie sobie i pozegnajcie sie ze swoim kontem ;)
Zauwazcie ze po uruchomieniu tego "hacka" i nitto automatycznie wysylany jest mail. Aha, plik jest zarazony - mks mi wykryl : Trojan.Trojanspy.Sckeylog.J
konta sie nie da stracić:P bo sie nie da maila zmienić poprostu jak ci ktoszmieni hasło to se przysyłasz maila i znasz znowu swohe hasło a jak znasz nick tego kto ci zmienił to próbujesz do niego wejść na te hasło i mu resetujesz auto lub jak ma dużo to sprzedajesz i transferujsz na swoje konto(musisz mieć swój team i gościa podłaczyć do niego:P) mnie jeden kolo okradł i miał 3 auta to 2 sprzedałem iw ziałem kase a innym dwóm to zresetowałem samochody:) to jest jednyny rewanż moze wtedy już nie będą kraść:) zawsze podaje hasło na chacie i sprawdzam czy kolo kłamie i czekam tylko az zmieni hasło i dalj to wiecie...:D