Ochraniacze
Ja mam race lite'y są świetne czasem troszke sie zsuną po długim pedałowaniu ale polega to na tym że guma trzymająca powyżej kolana się trochę zsuwa. w efekcie ochraniacz troche odstaje z jednej strony ale da sie to przesunąć jednym palcem podczas jazdy a ochraniacz nie amienia położenia. Poza tym dzieje mi sie to tylko z jednej strony więc Ty wcale nie musisz mieć tego problemu.
Zatem jednyna wadą 661 która cię nie ominie to pasek trzymający za kolanem. Po kilkunasty przczepieniach i odczepieniach materiał na nim (bo nie ma na nim rzepa) się psuje i nie chce sie przyczepiać do przepa. Ja doszyłem do niego drugą (tą miękka) cześć rzepa i wszystko jest super. Zdecydowanie polecam ochraniacze!!!!!!
fotki jeśli chcesz wiedzieć o co chodzi.
www.dtpoznan.prv.pl/inne/1.jpg
www.dtpoznan.prv.pl/inne/2.jpg
Zatem jednyna wadą 661 która cię nie ominie to pasek trzymający za kolanem. Po kilkunasty przczepieniach i odczepieniach materiał na nim (bo nie ma na nim rzepa) się psuje i nie chce sie przyczepiać do przepa. Ja doszyłem do niego drugą (tą miękka) cześć rzepa i wszystko jest super. Zdecydowanie polecam ochraniacze!!!!!!
fotki jeśli chcesz wiedzieć o co chodzi.
www.dtpoznan.prv.pl/inne/1.jpg
www.dtpoznan.prv.pl/inne/2.jpg
-
- Kontakt:
U dystrybutora Ventilatory kosztuja 119pln wiec Allegro nie jest tu zbyt konkurencyjne.
Ja w tymn roku zainwestowalem w nowe ochraniacze Foxa - North Shore Knee za 210pln. Sa naprawde spoko, dlugie prawie do stopy, chronia tez lydke.
Te KRK mimo ze fajnie zrobione, to ogladajac w sklepie komplecik rece / nogi, nie moge oprzec sie wrazeniu ze ich zastosowaniem sa rolki. ;-)
Ja w tymn roku zainwestowalem w nowe ochraniacze Foxa - North Shore Knee za 210pln. Sa naprawde spoko, dlugie prawie do stopy, chronia tez lydke.
Te KRK mimo ze fajnie zrobione, to ogladajac w sklepie komplecik rece / nogi, nie moge oprzec sie wrazeniu ze ich zastosowaniem sa rolki. ;-)