Prolbem z grą- reset
Prolbem z grą- reset
Porzyczylem od qmpla grę- Flatout. U niego chodzi kozacko. Ja mialem kiedys demo i tez chodzilo lux :). Teraz instaluje-wszytsko ok, potem ustawiam profil itd. Wchodze na wsycig startuje i zamiast jazdy mam res compa :/, a demo chodzilo!!!!
Co sie dzieje??
Ktos tez kiedys mial takie "jaja" ??
Help.
Mam geforce 4, 250mb ramu itd.
Co sie dzieje??
Ktos tez kiedys mial takie "jaja" ??
Help.
Mam geforce 4, 250mb ramu itd.
Hihi, sam chciałęm dać tu topic o tym, ale sobie poradziłem :D Tak gra wyrwała mi ładny kawał z życia :P Przeszedłem, ale głównie gra przez neta =D Więc...ściągnij sobie najnowsze sterowniki do kary, Direct to wiadomo i w pliku options (folder Savegame) przestaw parametr Settings.Visual.SunFlare z TRUE na FALSE...mi już działą z TRUE, ale nie wiem do końca, jak to zrobiłem :P Możesz mieć jeszcze problem z grą przez neta, ja mam łącze 128 i nie mogłem grać z więcej niż 3 osobami, a po "tuningu" pliku options mogłem z max 5, a szkoda, bo max to 7, więc dość często mnie wywalało :/ Jak masz 256, albo wyżej, to luzik :] Do gry przez neta potrzebujesz programu, np. FlatOutNet, chcesz to daj maila, wyśle, bo niemogłem sam go nigdzie znaleść :P Ale najfajniej gra się przez GSA, normalnie nie ma wsparcia dla tej gry, ale REVO |666HP| je wykminił, więc też się da......ogólnie jak czegoś niewiesz, pisz, bo akurat o tej gierce wiem dużo, ale dużo masz też na forach tej gry (aderesy do nich masz w filderze z zainstalowaną grą) Tak jest dokładna odpowiedż, na Twoje pytanie, tyle, ze po angielsku :]
http://dhcyc.pinkbike.com
mi robi resa jak wlaczam wyscig!
"przestaw parametr Settings.Visual.SunFlare z TRUE na FALSE...mi już działą z TRUE" Można jaśniej, bo w setings nie ma visuala, ani sunflara, wiec lipa.
Moj mail to enzopl1@hotmail.com
Dzieki i czekam na wyjasnienie, bo nie kapuje :(
"przestaw parametr Settings.Visual.SunFlare z TRUE na FALSE...mi już działą z TRUE" Można jaśniej, bo w setings nie ma visuala, ani sunflara, wiec lipa.
Moj mail to enzopl1@hotmail.com
Dzieki i czekam na wyjasnienie, bo nie kapuje :(