Film street&dirt Świdnica 2004
No tylko że aparat cyfrowy ma taką przewagę nad kamerami że jest o wiele mniejszy i można go bez problemu do plecaka wrzucić na każdy wypad. I łatwiej potem takie filmiki obrabiać. W zeszłym roku nagraliśmy w sumie kilka godzin materiału z którego wybraliśmy tylko część na film. I powoli już kręcimy następny film i będą backflipy fujego :)
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
www.freeride.swidnica.prv.pl
"kiepścizna amatorszczyzna borsucza nuda".....................
...i nie piszę o tym, że ma być więcej hardkoru, wręcz przeciwnie, nie rozumiem po co tyle tej metalicznej rzeźni (muzyki), to się stało (robienie i udostępnianie filmów) zbyt monotonne, mało ciekawe, niemiłe wręcz, odstraszające nowe osoby (ktoś kto ściąga hardkor, ogląda, idzie później na bajka, ma jazde w głowie i się zaciesza po takim filmiku jest mało myślącym debilem (to taka choroba)).
Extremalnie nie podoba mi się:
- ostra muza
- hardkor na ekranie
- kawałki skoków
- a wszystko w kiepskiej jakości
Porównajcie na przykład (podkreślam - na przykład!) do tego:
- spokojniejsza muza, klimacąca
- spojrzenie kamery na całą jazdę, triki, skoki czy cokolwiek innego
- lepsza jakość, film nie musi trwać godziny, może być pół, byle dało się oglądać i wkręcić w niego
Np.: "The Collective", "Descent 2004"
Mnie np "Świdnica 2004" w ogóle nie zainteresowała, a szkoda, był tam jeden rajder ze świetnymi umiejętnościami, muszę przyznać ;) (chyba drugi koleś w kolejności).
ZA DUŻO HIPER MEGA WYPAS MASTA HARDKORU I RZEŹNI W MUZIE DO ***** WAFLA!!!
ufff, wystarczy ;)
PozdRower
TO JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT =:]
...i nie piszę o tym, że ma być więcej hardkoru, wręcz przeciwnie, nie rozumiem po co tyle tej metalicznej rzeźni (muzyki), to się stało (robienie i udostępnianie filmów) zbyt monotonne, mało ciekawe, niemiłe wręcz, odstraszające nowe osoby (ktoś kto ściąga hardkor, ogląda, idzie później na bajka, ma jazde w głowie i się zaciesza po takim filmiku jest mało myślącym debilem (to taka choroba)).
Extremalnie nie podoba mi się:
- ostra muza
- hardkor na ekranie
- kawałki skoków
- a wszystko w kiepskiej jakości
Porównajcie na przykład (podkreślam - na przykład!) do tego:
- spokojniejsza muza, klimacąca
- spojrzenie kamery na całą jazdę, triki, skoki czy cokolwiek innego
- lepsza jakość, film nie musi trwać godziny, może być pół, byle dało się oglądać i wkręcić w niego
Np.: "The Collective", "Descent 2004"
Mnie np "Świdnica 2004" w ogóle nie zainteresowała, a szkoda, był tam jeden rajder ze świetnymi umiejętnościami, muszę przyznać ;) (chyba drugi koleś w kolejności).
ZA DUŻO HIPER MEGA WYPAS MASTA HARDKORU I RZEŹNI W MUZIE DO ***** WAFLA!!!
ufff, wystarczy ;)
PozdRower
TO JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT =:]
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
ooo, brzydkie wyrazy zastępuje automatycznie gwiazdami *****
i jeszcze coś :)
uwielbiam, podkreślam UWIELBIAM jak słychać realistyczne dźwięki roweru w tle z muzyką (łańcucha, dobijającego amorka, kół itd itd) całości <zakochany>
normalnie wtedy na filmiku można się zbakać i czuć klime.................
..........................
........................................
.......................................................
.........................................................................
....................................................................................
i jeszcze coś :)
uwielbiam, podkreślam UWIELBIAM jak słychać realistyczne dźwięki roweru w tle z muzyką (łańcucha, dobijającego amorka, kół itd itd) całości <zakochany>
normalnie wtedy na filmiku można się zbakać i czuć klime.................
..........................
........................................
.......................................................
.........................................................................
....................................................................................
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...