Ważymy nasze zjazdówki!
Ważymy nasze zjazdówki!
Podajcie jaki macie rower, tzn.:
1.Rama
2.Amor
3.Koła
4...Inne cieżkie cześci
Rower ważcie razem z pedałami.
Chodzi w sumie o to zeby zobaczyc jak lekkie macie rowery. Tylko nie piszcie mi, ile wazy rower Peat'a bo wiem.
1.Rama
2.Amor
3.Koła
4...Inne cieżkie cześci
Rower ważcie razem z pedałami.
Chodzi w sumie o to zeby zobaczyc jak lekkie macie rowery. Tylko nie piszcie mi, ile wazy rower Peat'a bo wiem.
HARTKOR FAKKER
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dc Cock - koło 3,4 kg
Kółka DT, Piasty NS-a, opony Ninja i Kenda (ile to waży, to niepowiem, bo niewiem, ale troche :P)
Amor- Dj 3 2004 , waży coś koło 2,6 kg
Korba, napinacz itp tak z 6-7 kg + reszta stuffu, więc troche bedzie :P
Zważyłem go na starej wadze do mięsa, z podziałką do 25 kg......bobiło bez problemu :D Tylko jakoś nieiwerzę, zeby na niej 25 kg było 25 kg w rzeczywistości, bo jednym palcem mogłem ją rozciągnąć, ale trochę bolało ;P Tak więc waży coś koło 25 kg, dałbym może trochę więcej :D Pojade kiedyś do mojego taty do pracy, to mi zważy dokładnie :P
Kółka DT, Piasty NS-a, opony Ninja i Kenda (ile to waży, to niepowiem, bo niewiem, ale troche :P)
Amor- Dj 3 2004 , waży coś koło 2,6 kg
Korba, napinacz itp tak z 6-7 kg + reszta stuffu, więc troche bedzie :P
Zważyłem go na starej wadze do mięsa, z podziałką do 25 kg......bobiło bez problemu :D Tylko jakoś nieiwerzę, zeby na niej 25 kg było 25 kg w rzeczywistości, bo jednym palcem mogłem ją rozciągnąć, ale trochę bolało ;P Tak więc waży coś koło 25 kg, dałbym może trochę więcej :D Pojade kiedyś do mojego taty do pracy, to mi zważy dokładnie :P
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt: