Zerwany gwint w korbie!!
Zerwany gwint w korbie!!
Wiatam potzrebuje pomocy chce zmienic korby! A zjednej strony dokładnie z prawej nienma gwintu nie moge jej zdjac sciagaczem co robic?? Jak ja zdjac??
ja tam nie mam sciagacza i sobie ostatnio poradzilem bo zmienialem caly support
najpierw odkrecilem korbe pojezdzilem i nie chciala zejsc na drugi dzin wsiadlem i po chwili jedna strona spadla a potem odkrecilem z jednej strony support i spadla druga strona bo support ja wypchal z oski i tyle a dzis wymienilem na caly support na maszynowkach
najpierw odkrecilem korbe pojezdzilem i nie chciala zejsc na drugi dzin wsiadlem i po chwili jedna strona spadla a potem odkrecilem z jednej strony support i spadla druga strona bo support ja wypchal z oski i tyle a dzis wymienilem na caly support na maszynowkach
-
- Kontakt:
u mnie w kwadracie suport nie wchodzi do samego konca kwadratu na korbie. zostaje jakies 0,5cm wolnego kwadratu i nie ma bata zeby dalej wszedl. tak to jest: truvativ+shimano - i nic nie pasi :D. widac brzegi gzie dochodzi suport, jak kwadrat w korbie sie wyrobil od zdejmowania i zakladania. u mnie niegdy suport nie wchodzi do konca kwadratu na korbie
a z isis to chyba juz inna historia. czy tam wchodzi do saego konca, ze sruba wchodzi na maxa w suport i dopiero wtedy ramie jest dociskane? nmie wiem wiec pytam
a z isis to chyba juz inna historia. czy tam wchodzi do saego konca, ze sruba wchodzi na maxa w suport i dopiero wtedy ramie jest dociskane? nmie wiem wiec pytam
sikun jestes...