HAMULCE TARCZOWE - dooraDŹcieeeee !!!!!
-
- Kontakt:
nie nie nie panowie !!!!...........jak hayes hfx 9 hd NOWE ze wszsytkim + zestawy za 1040 zł 2szt....tak samo magi teżNOWE...chyba nie mówiłem wam że magi nowe ??????/...........a magi ze wszsytkim prócz zestawów tych 1198 zł 2szt. ......??????????? i jak teraz widzicie sprawe ???????
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .
-
- Kontakt:
oj wy wy hehehe !!!! Zamówiłem juz MAG'i dobrze tu mówisz i myśliszslayerek tylko na nie czekam ale ich nie ma jeszcze bo oni sami na nie czekają także już będe do końca czekał !!!!! Lat mam ile ???? UUUUU chłopie ja młody jestem 15 latek !!!!!!!!!!! hehehehe..............co do tensam to skorzystam może kiedyś bo MAGI już zakup dokonany także dzięki !!!
SWEETCHUCK w koncu dasz spokoj z tymi hamulcami bo zygac sie chce od Twojego niezdecydowania wg mnie ktos kto ma kupuje takie hamulce jak chociazby MAGI powinen miec jakas wiedze na temat takiego sprzetu!
A teraz do adminow !!
dlaczego ten temat nie jest zablokowany skoro sprawa zostala zakonczona ? ISTNY BURDEL NA KOLKACH
A teraz do adminow !!
dlaczego ten temat nie jest zablokowany skoro sprawa zostala zakonczona ? ISTNY BURDEL NA KOLKACH
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
luzik........jak się burzy co za ***** Yogi !!!!!!!!!!!!!!!
Zakończony już dawno i co ?? Chciałbyś gdyby Ci blokowany tematy ????
Co ??? i dobrze że się nie znam....ale wole kupić coś zamiast gówno i ***owski sprzęt za mniej i go potem zmienić !!!!!!! Ja nie moge co za ludzie.....to kupa kasy chyba nie ????
Ale już kończe ten tamat nie piszcie bo się on zaraz zesra !!!!!!!!
Zakończony już dawno i co ?? Chciałbyś gdyby Ci blokowany tematy ????
Co ??? i dobrze że się nie znam....ale wole kupić coś zamiast gówno i ***owski sprzęt za mniej i go potem zmienić !!!!!!! Ja nie moge co za ludzie.....to kupa kasy chyba nie ????
Ale już kończe ten tamat nie piszcie bo się on zaraz zesra !!!!!!!!