whellie - POMOCY!
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
to trzeba trochi napakować łapki koleżka, ja dwoma łapię - jasne że wygodniej jest jednym, ale niebezpieczniej: wystarczy że jakiegoś chłodniejszego ranka mi się olejek trochę skurczy w magurze a ja się nie kapnę i bęc, więc wolę na zapas 2 paluchy 3mać, no chyba że naprawdę wolno jadę. a twoja stara ma rację: od klikania w klawisz nie napakujesz paluchów tylko od jeźdźenia na kole 10 godzin dziennie, ja tak robię i już mi na boki nie ucieka: naparzam pod górkę, do dołu, po wertepach, kółka i slalomy trzaskam na kole i wcale nie wyczytałem na dh jak to się. więc do roboty.kubasiedlce pisze:Bo trzeba chamować jednym palcem, jak ja złapie dwoma hamulec to kiera mi z rąk wypada
co trza wiedzieć teoretycznie to może to że na zbyt krótkiej ramce nie pojedziesz za łatwo ja (mam lider-lisa i to jest całkiem niezła ramka do tego), siodełko trza wyczuć, bo ani za nisko ani za wysoko nie jest łatwo, no i hamulek musi trzymać pewnie ale modulacyjnie - a reszta to już taniec :) hiehie
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-
- moderator
- Kontakt:
heh ja przejade tyle az sie zmecze i mnie beda nogi bolec:D albo przywieje wiatr albo zacznie dres gonic;/
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt: