Nie wiem i o tym nie slyszalem ale ja osobiscie bym tego za *** nie kupil
Po pierwsze co to za geo (No chyba ze do XC :D)
A po drugie Leader Fox
Wez lepiej kup jakiegos pointa albo Dartmoora albo jakas jeszczeinna dualowe jesli chodzi ci o dual
Bo jak do XC to jak najbardziej
POZDRO
uwazam ze nawet do xc 20 to za duzo wez sobie 18 , kumpel ma jakiegos garego fishera 21 i amor 10 powiem ci ze na ten rower to nie mozna wsiasc normalne tylko trzeba noge podnosic do samego nieba mam 184 cm , I wogole rower brzydko wyglada gorna rura ma zero wzniosu do kierownicy ,i siodelko jest prawie przy samej ramie ochyda
Aha jak chcesz ramkedo XC niezbyt zacharowana aluminiowa markowa i z dozywotnia gwara to pisz na maila (djmicros@interia.pl)sprzedaje garego Fishera Wahoo za jakies 150-200 zł
ale koles przeciez to ramka do xc a wy mu pierdolicie zeby wzial pointa no korwa chyba jak chce ta rame to chyba logiczne ze nie bedzie nia skakal na dirtach lool
Karolus nom racja do tego oony 2,5 cala 150mm skoku i xc gwarantowane.....:/ ramka spoko w takiej cenie to nawet bardzo jedyne co mnie denerwuje to zintegrowane stery... a tak resata jakies 100mm skoku nawet 80mm na przod (sid/old z3/z5) i jazda
jezeli w dobrym stanie to bierz od microsa, kumpel mial wahoo - swietna geo. Mial na niej zlozony rower do xc, pozniej zmienil kolka, wstawil blacka i lecial 12 m w dal na plask ;)
i wytrzymala :)
hehe
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.