Superliga Bydgoszcz

zabor
Kontakt:

Post autor: zabor »

6 metrowe gowno bedzie przerobione

a moze bys sie przedstawil z laski Swej co? :->
www.bthr.bydgoszcz.pl
Smuczek
Kontakt:

Post autor: Smuczek »

a co masz im do zarzucenia? da sie na nich latac wiec nie wiem w czym problem?:> jak masz jakas ciekawa wizje to sie podziel z nami, z checia skorzystamy
manafak
Kontakt:

Post autor: manafak »

po co przedstawiac swoje wizje ja i tak ich nie wprowadzicie zreszta byly ich tysiace ale wszystko zrobiliscie po swojemu
zabor z laski swojej sie nie przedstawie bo nie mam takiej potrzeby ja Ciebie o numer buta nie pytam... lekka krytyka w waszym kierunku i zabor panikuje
Smuczek
Kontakt:

wiesz, lekka krytyka, a powiedz co Ty takiego zrobiles w bydzi(bo sadze ze jestes z bydgoszczy) ze chcesz nasza prace krytykowac?spedzamy na tym torze wiekszosc wolnego czasu to zabor moze sie wkurzyc jak krytykujesz prace, w ktora tyle wysliku wlozylismy. Zadam pytanie, przejechales cala trase u nas?
Smuczek
Kontakt:

moze Twoja wizja zostala zaproponowana ale byla totalnie do bani i dlatego zrobilismy po swojemu? jezeli nie to Cie najmocniej przepraszam ze sie nie liczy z Twoim zdaniem i robimy wg. swojej wizji,czyli tych 4 osob ktore tworza te trase i dbaja o niego,jak bedziemy nastepnym razem cos robic to sie do Ciebie zwroce w pierwszej kolejnosci,moze byc?
zabor
Kontakt:

Wojtek domyslam sie kto to :-D
www.bthr.bydgoszcz.pl
Balin84
Kontakt:

Post autor: Balin84 »

a ja powiem tyle: szacunek dla ludzi ktorzy tworza jakiekolwiek trasy/tory ...w myslu jest fajnie, mi sie podoba. Dopiero zaczynam jezdzic i byc moze za duzo nie potrafie powiedziec..ale jedno jest pewne..wielu ludzi milo czas spedza na tym torze...a chyba o to chodzi..pozdr.
Pain is temporary, glory is forever
zabor
Kontakt:

nie pamietam kiedy bylem w myslu ale szkoda ze ten tor jest zaniedbany, bylem tydzien temu na OCE i widzialem sama trawe a wyjezdzona sciezka na jedna osobe i w ogole syf ogolny, trzeba by sie wziasc za ten tor kurde
www.bthr.bydgoszcz.pl
Dygi
Kontakt:

Post autor: Dygi »

Witam mam pytanie do organizatorow "Dh" w fordonie na kiedy planujecie rozpoczecie prac na torze bo bylismy tam wczoraj tj. w niedziele i sladu po was a ni pracy nie widac :)...zapraszamy na drzewna zobaczcie sobie jak powinna wygladac traska do dh na nasze waruki...pozdrawiam
redrock
Kontakt:

Post autor: redrock »

Ja mam pytanko co do samej organizacji, skoro zabor sie chwalisz jako organizator. Otóż jak to będzie z niepełnoletnimi w waszym wypadku??? Bo zabraknie mi 11 dni do 18'ki :P I tak w toruniu na 4x mnie nie chcieli z żadną kartką puścić. gdynie odpuściłem. Na kazoorke przyciągnąłem rodziców bo do wawy mam blisko ale tam nie wiem czy ze mną pojadą. Więc pytanko czy będzie opcja jak na kazoorce że specjalna zgoda plus kopia dowodu osobistego rodzica?????
I dajcie potem jakieś fotki trasy żebym wiedział czy na hardtailu to polece :D

Dzięki wielkie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
zabor
Kontakt:

Dygi no czas zaczac robote :-)

redrock raczej bedzie opcja jak w Wawie, to Smuczek jest pelnoprawnym organiztorem i odpisze Ci w tej sprawie

a co do Harda to to trasa na harda raczej a nie na fulla :-) pozdro
www.bthr.bydgoszcz.pl
Smuczek
Kontakt:

Dygi, drzewna to wzorzec dla nas przy budowie trasy, tylko jest ten problem, że tam macie lepsze podłoże,u nas wiecej piachu jest, ale z tym sobie poradzimy. Prosze, nie wymagajcie, że zbudujemy tutaj Gubałówke albo coś podobnego,mieszkamy w Bydgoszczy i tutaj gór nie ma, robimy na tym, na czym się da. Dla informacji, dzisiaj znowu kopałem,nowa trasa nabiera kształtów.

A co do startu niepełnoletnich. Zapraszamy na zawody Rodziców wraz z zawodnikami,jeżeli Rodzic nie może przyjechać zawodnik niepełnoletni musi przedstawić pisemną zgodę od Rodziców na start w zawodach.
UWAGA: próby fałszowania dokumentów zakonczą się dyskwalifikacją,powiadomieniem Rodziców oraz Organizatorów następnych edycji. Niebawem(czyli gdzieś najpóźniej za tydzień)rusza strona, gdzie będą wszystkie informacje, zdjęcia itp. Jeżeli ktoś miałyby jakieś pytania,sugestie oraz propozycje to podaję kontakt ze mną: gg-2192327 mail- smuczek@poczta.onet.pl Pozdrawiam
Dygi
Kontakt:

Post autor: Dygi »

Siemano Smuczek nie zrozum mnie zle ja was nie krytykuje ...chodzi mi o to ze wasza trasa jest hmmmm ja by to nazwac dualowo-sztywniakowa ....mozna tam przeciez odwalic traske na ktorej plaby beda lecialy a sztywniaki klekaly to chyba oto chodzi w dh nie :)......a co do waszej gorki to przecie jest lepsza od drzewnej wieksza i dluzsza ...tylko troszke trzeba ja zmasakrowac smuczek wiecej dziur kamieni belek itp...pozdrawiam (kopiesz sam jak bedziesz potrzebowal pomocy to dawaj znac!)
zabor
Kontakt:

ziom wiesz ze wyjezdzam niedlugo, jak chcesz to w sobote mam czas wiec daj mi znac jakos, na gg rzadko bywam bo sesja to zostaw message,elo
www.bthr.bydgoszcz.pl
Smuczek
Kontakt:

Dygi, z checia zrobil bym cos konkretnie pod fulla ale jezeli mi potem cała okolica z dupy strzela ze robie pod fulla(a wiekszosc jezdzi na sztywniakach)to wiesz, musze to troche wywazyc ale mam nadzieje ze nowa trasa bedzie taka, ze ani uzytkownicy fullow ani sztywniakow nie beda narzekac(albo beda narzekac wszyscy]:->
OSZI999
Kontakt:

Post autor: OSZI999 »

ta traska w fordonie to jedna wielka lipa
to dh na rower z marketu
bylem tam pierwszy raz we wtorek i po godzinie mi sie juz znudzila plaska jak do xc pare fajnych band - to jedyna fajna rzecz ktora jest zeczywiscie ok
a reszta do pizdy jakis drop ze lodowania sie wogule nie czuje po 6 -7 m lotu niestety w dal nie w dol
lepiej na drzewnej te zawody zrobic jest tam wszystko dropy korzenie bradzo techniczna traska

macie tam tyle terenu ze moglibyscie cos dopracowac
zabor
Kontakt:

witamy nastepnego eksperta :-)
www.bthr.bydgoszcz.pl
rowerzysta:)
Kontakt:

Post autor: rowerzysta:) »

hmm... a ja mam zapytanie co do ogółu imprezy. Będzie zorganizowany tani albo darmowy nocleg coś takiego jak w Gdyni?
zabor
Kontakt:

z tego co mi wiadomo to nie,ale biorac pod uwage ze bedzie polowa lipca to rozbicie namiotu nie bedzie zadnym problemem :-)
www.bthr.bydgoszcz.pl
ODPOWIEDZ