POCZTA
POCZTA
ej ludzie bo mam problem. Sprzedałem ramke na allegro, jeżdona trzy dnie, idealna była Wysłałem typowi pocztą , odebrał, i teraz mi mówi zę jest pęknięcie. Jeśli rzeczywisćie jest, to na pewno stało sie to przez poczte, gdzyż jestem w stanie w 100000000000% potwierdziec ze nei miało praw sie to stac w czasei użytkowania itp. Więc co ja mam zrobić? on chce zęby oddac mu forse a on wyśle rame, to ejst raz, a dwa to to czy mam jakoś dochodzić praw na poczcie? Bo nei wiem, po prostu jestem dobity
-
- Kontakt:
NIech Ci udowodni bo mozliwe ze poprostu mial lepsza okazje lub nie spodobala mu sie rama...teraz to on Ci musi udowodnic ze cos jest nie tak i jezeli nawet to sprzet uzywany ( bo wnioskuje ze taki był ) nie podlega gwarancji ani rekojmi nawet jezeli byl sprzedwany przez specjalne podmioty ( czyli np. allegro czy komisy )....decydujac sie na sprzet uzywany ktos rzyzkuje i tyle...
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
Guzik prawda alicef...bo jesli w opisie bylo ze rama nie jest peknieta a przyszla z peknieciem to ma sie prawo do odszkodowania na allegro gdyz aukcja w takim przypadku jest niezgodna z opisem.
A co do mikael to gosciu powinien ci wyslac foty pekniecia ramy.
Jesli by rzeczywiwscie bylo to musisz do poczty pojsc i ubiegac sie o odszodowanie.
A co do mikael to gosciu powinien ci wyslac foty pekniecia ramy.
Jesli by rzeczywiwscie bylo to musisz do poczty pojsc i ubiegac sie o odszodowanie.
- musi udowodnic ze dostal peknieta rame ( rozwnie dobrze sam mogl uszkodzic albo jak juz ktos wspomnial znalazl fajniesza albo ta mu sie nie podoba i teraz kit ci wciska... )
niech ci odesle rame ale kase oddasz jak sam spr , a jak myslisz ze zrobisz go w **** to powiedz mu to samo i tyle , radze uzwazac na allegro bo jak koles im napisze ze rama peknieta to oni nawet tego nie spr tylko odrazu ablokuje konti itp i pozniej klopoty bo allegro to huej ****** i nigdy nic nie udowodnia ale zawsze mysla ze sa madrzejsi
niech ci odesle rame ale kase oddasz jak sam spr , a jak myslisz ze zrobisz go w **** to powiedz mu to samo i tyle , radze uzwazac na allegro bo jak koles im napisze ze rama peknieta to oni nawet tego nie spr tylko odrazu ablokuje konti itp i pozniej klopoty bo allegro to huej ****** i nigdy nic nie udowodnia ale zawsze mysla ze sa madrzejsi
www.mm-foto.pl
mnie to najbardziej dobija- przeciez on mógł to sam rozwalic i kto mu to udowodni? a ja w każej chwili moge bądx tam ilu świadków zorganizowac którzy potwierdzą zę ramke wysyłałem w stanie idealnym, zresza ponoć to pękniecie jest na gónej rurze koło mocowania na linki (!!!!) a przeicez tam sie nei da złamac ramy! chyba zę po jakiejś glebie, ale to by ślady zoastawiło?! na logike to mi sie wydaje ze to ejgo sprawa, bo ja moge zagwarantowac ze wysyłałem ramke w stanie idealnym technicznym i wizualnym! ma gwarancje na tą rame, neich gada z pocza, ja już serio nei wiem co robić:/ bo oddanie mu pieniezy to jakaś paranoja, bo wtedy ja z niemojej winy jestem stratny na spora ilośc forsy a on ma super , a to przeciez on to kupił:/ jak ktoś wie co z tym faktem zrobic niech pisze gg 5176071
allegro allegrem ja nie chce żeby mi sie on zwalił do mnie bo nigdy nei wiadomo z kim sie człowiek zadaje eh:/ gdyby to była kwestia prawna to wszystko pięknie bo ja jestem w pełni przekonany e to co mu wysłałem było w stanie idealnym, zreszta on to kupił wiec o co chodzi? ale jacy sa ludzie wszyscy wiemy:/
-
- Kontakt:
!!!!!!!!!!!!!!!! SŁUCHAJ mikael ... ja zkoeli odbieralem paczke z droga rama powiedzmy no 2 tys nie i przy odbiorze pudelko naderwane bylo i sami z poczty mowia przy okienku ze taka sprawa i specjalny protokol dali mi do podpisania ale przed tym mialem prawo zajrzec do srodka ( byla to paczka za pobraniem ) i ocenic stan ramy. I ze mi zapasowalo to podpisalem ten protokol zeby zwolnic poczte z odpowiedzialnosci itd ... wiec jesli ty powazka nie byla dziabnieta to niech gosc fote opakowania zrobi itp u nich to procedura a skoro pekla to musial ja ktos zdrowo rypnac nie ?? i mozliwe ze pudlo uszkodzone itd jakies slady powazniejsze moga byc ... ehhh kiedys przy mnie baba moja paczka jebla na glebe to sie zapytalem czy moze ja mam nia tak walnac ... jakis pan STEFAN BODYGUARD z poczty zafural do mnie i zrobilem jape na pol poczty ze skarge zloze itd to przeprosili i baju baju ...
ja stawiam że koleś chce cie w hu*** zrobić. Nie oddawałbym kasy.Skoro masz świadków że rama przy wysyłce była w stanie ideał to spoko. Acha i jak ty to zapakowałeś. Daję 99,9999999999999999999% że to nie możliwe, aby poczta uszkodziła ramę. No chyba ze byłaby owinięta jedynie w papier, w co wątpię. Przecież trzeba zdrowo przypierd*** żeby rama pękła!!
Krótko mówiąc "coś tu śmierdzi" ... tylko szkoda że kosztem Twoich nerwów
Krótko mówiąc "coś tu śmierdzi" ... tylko szkoda że kosztem Twoich nerwów
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl