Witam!!
Chciałem prosić o porade w sprawie kupna amora..
Mam na niego 1600zl i kompletnie nie wiem co wziaść <najlepiej żeby można było V-ki da niego przymocować>.
Waże 75kg :P
Z góry dzięki za pomoc...
nie stare marcochy sux! lamia sie jak zapalki. Niby w swietnym stanie ale uzywane pare lat u kogos musza peknac. Nie kupuj szitow. Jak masz 1600zl to kupilbym Pika z RockShoxow.
no co Ty ??...do strita ? amora ? bleee...to juz nie bedziesz madafka strit rajderem, jak amora wrzucisz, wiec licz sie z tym że Ci juz reki chłopaki z miasta nie podadzą!
chcesz amor do streetu za 1600zl:D kup sobie sztywniaka dabomba i bedziesz zadowolony ze reszta mozesz przeznaczyc na cos innego(np. na dobre stery) a zreszta hajsu mozesz hmm.... na przyklad podzielic sie ze mna:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Panowie to co wkońcu????
DJ'a <-jak tak to jakiego??, pike'a a może coś z manitou??
nie chce żeby sie połamał po miesiącu;/
Prosze o konkretne odpowiedzi...
p.s. z tymi 1600zl to chodzi o ceny sklepowe... nie kupuje z allegro, bo nie chce problemow z gwarancja...
starego bombera nie kupisz w sklepie a i ich stany techniczne bywają różne .... DJa bym odradzał, no to może stance static??? Tu masz test, w którym Czony sobie go chwali, osobiście też miałem okazję zaliczyć parę rundek na nim i jeśli go odpowiednio wyregulowac jest naprawdę fajny. Tu masz linkersa do testu ---> http://teje.pl/news.php?readmore=17 . Dostaniesz go za niecałe 1300 złotych z ośką co zwiększy jego sztywność. Do tego doliczysz jakąś piaste i masz 1600 złotych. Myśle że to pozycja godna rozważenia. Pozdrawiam!!
DJ street moj koleś ma i jest zajebisty:D taki monster wśród jednopółek :P mocny wygląda pancernie i ma zmienione ślizgi;] nie złapie tak szybko lozow jak DJ zwykły