Kto i jak zlamal DJ III
-
- Kontakt:
Kto i jak zlamal DJ III
Czesto wszyscy mowią ze Marzocchi Dirt Jumper III sie łamia ale nikt nie mowi w jaki sposób sie to dzieje wiec kto zlamal DJ niech napisze w jaki sposób...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
U nas pekly wszystkie 03 za wyjatkiem jednego ;) Kolezka sprzedal ;p
Nio i na razie pekl jeden 04 od wskakiwania na kraweznik z zacisnietym heblem ( tak aby stanac na przodzie i odbic sie spowrotem na ulice ) sily gnace sa wtedy duze i pekl na podkowie.
"ja dotknalem i sie zlamal. lepiej zmien nick na avalanche bo i ty sie zlamiesz"
A ty to mnie rozwalasz :D
Nio i na razie pekl jeden 04 od wskakiwania na kraweznik z zacisnietym heblem ( tak aby stanac na przodzie i odbic sie spowrotem na ulice ) sily gnace sa wtedy duze i pekl na podkowie.
"ja dotknalem i sie zlamal. lepiej zmien nick na avalanche bo i ty sie zlamiesz"
A ty to mnie rozwalasz :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
kumplowi pękł DJ III z03" jak w większości tych modelów na koronie ( przy dziurkach na błotniki ), a wcale jakoś nie był katowany ... parę hopek i generalnie jakieś manuale .... używał go krótko i dbał o niego. Poporostu wadliwa konstrukcja ....
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mój jeszcze na szczescie nie pekł ( model 2005 ) ale sie skrzywił, a dokładniej korona, po niecałych 2 miesiącach uzywania- street, hopy i moze 2-3 dropy, czyli normalka i poszedł jednak a nie powinien, w gregorio powiedzieli ze to moja wina ( niewiem jaka jezdziłem zgodnie z przezanczeniem) i nie uznają gwarancji ale nie poddam sie i wysle do nich amor, a co do pękniętych to tylko słyszałem zadnego nie widzaiłem
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
ale jestes zajebisty... Prawie tak jak Masta Blasta...:/Mandark pisze:na serio takie cos wychodzi czy tyllko se jaja robisz jesli to prawda to dawaj foty. jezu co za imbecyle z tych gosci przeciez to ie moze dobrze dzialac. a po za tym bedzie wygladac ohydnie jedynie co bedziesz widzial to sprezyne i blotnity olej