Co to jest???? i ile kosztuje????
Co to jest???? i ile kosztuje????
siema temat troche daleki od roweru ale....;p chodzi mi o takie małe motorki podobne do motorynek ale raczej to nie są motorynki bo by skakania nie wytrzymały mozna je zobaczec w filmie Earthed. nie wie ktos gdzie mozna to kupic ile to kosztuje i takie tam z góry thx
:P
:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=613601
gg6537176
gg6537176
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
cyc pisze:18 000 patyka co ty **********..?!! to gowno bylo na allegro w cenie jak dobrze pamietam 1200zl koles sprowadzal ze stanow...
podobna odpowiedz uslyszalem od kumpla jak sie dowiedzial ze dobry rower kosztuje 10k (powiedzial ze na allegro sa po 1k ).
Ja na motorach sie nie znam wcale napisalem tylko ze widzialem nowego KTMa za 18000 (takiego malego nie normalnego) i tyle :)
-
- Kontakt:
ja się wypowiem bo się znam na motorach lepiej niż na rowerach małem motorki są to Minibike Minicross Minisupermoto i Minichopper Te z alegro to dziadostwo taki motorek porządny kosztuje od 3000zł w zwyrz tylko trzeba patrzeć na firmę np najlepsze to Polini (producent części tuningowych do skuterów i motoroweró jeden z lepszych ) lub baleta jak chcesz poszukać zdjęć takich to na stronie ogólno światowej www.bikepics.com ta strona jest taka jak pinkbike tylko że o motocyklach !
Ten mini KTM kosztuje 7500 zł nówka !
Tylko pamiętajcie kupujcie markowe niech was niekuci cena jakiejś podruby lub wygląd jakiejś podróby bo będziecie żałować jak kupicie jakąś podrubę bo do nich niema części a gwarancja to fikcja !
Ten mini KTM kosztuje 7500 zł nówka !
Tylko pamiętajcie kupujcie markowe niech was niekuci cena jakiejś podruby lub wygląd jakiejś podróby bo będziecie żałować jak kupicie jakąś podrubę bo do nich niema części a gwarancja to fikcja !