NS-y w Poznaniu ?
NS-y w Poznaniu ?
czy w poznaniu są jakieś NSy ????
poznań to miasto NSów...
poznań to miasto NSów...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm u mnie jest czesto odwrotnie- przyklad- byla sobie mikro hopa na kili to ktos wpadl na pomysl zeby ja powiekszyc. Zamierzenie ogolnie dobre, bo miala byc to odleglosciowka. No to ktos nawalil ziemi na wybiciu tak z metr wysokosci i wybicie pod stalym katem do podloza 45* (okolo). Ziemia byla brana z przerwy, czyli jest zajebista dziura. Ladowiska nie chcialo sie nikomu robic, wiec jest taka sama gorka jak wybicie tylko wyzsza o 30cm. Aha, miedzy wybiciem a ladowaniem jest tak ponad 5m... Nie wiem jak to da sie poleciec... Inny przyklady tez sa, ale nie chce mi sie opisywac ;) Sorry za wtracenie moich refleksji, bo w koncu to topic o Poznaniu ;)Wojtazx15 pisze:dokładnie :/ tylko że u nas zapieprzają pojedyncze osoby, jednostki, a reszta sobie jeździ :/ d e b i l e :D lol, albo coś zbudujesz, się namęczysz, a oni to pomniejszają!!!!
p0l0n3zz^ wiedziałem że ktoś powie że samo sie nie zbuduje. Jak będę mał czas w wakacje to sam może coś na malcie zbuduje zresztą już kilka osób o tym wię i oferuje zwoją pomoc. Ale nie wiemy jeszce jak dużo będzie ns'ów a jak dużo dropów robieonych na naturalnym ukształtowaniu terenu. Bo jak wiadomo malta to jednak dość zaludniony obszar i mogą się ludzie wkurzac że np wycinamy drzewa, bo z czegoś ns'y trzeba zrobić...
Wojtazx15 moja irytacja spowodowana została niejasno sformułowanym pytaniem. Rzowiń sobie skrót NS --> North Shore (firma), Suntour NS no i w końcu NSy (deseczki). Mam strzelać o którą opcję chodzi pytającemu??? Następnym razę przemyśl dwa razy sprawę zanim zaczniesz kogoś pojeżdżać !
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!