eMule-początkujący...

TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

eMule-początkujący...

Post autor: TwojaStara! »

Siemson ludziska!!!
Tak właśnie sobie zaczełem uzywać eMula ale nie wiem do końca jak się z nim obchodzić...:/...Znacie mozę jakąś dobrą stronkę gdzie krok po kroku jest wytłumaczone jak go używać, ustawiać jak ściągać itp itd?
Z góry dziękuje za pomoc i sensowne wypowiedzi...

Pzdr...
www.dirt71.prv.pl
cyc

Post autor: cyc »

powiedz konkretnie jaki masz problem... ja wlasnie wczoraj zaczolem uzywac emula... i jak narazie mi sie sciagnelo 500mb jakis plikow ktorych nie moge obczaic co to jest.. :]
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Wogule wszystko wogule wogule:P...nie wiem jak go ustawić żeby szybciej ściagał i wogule wogule wszystko nie wiem...jakiś w szoku program...:P...
Szukałem jakiejś sensownej stronki żeby była instrukcja obsługi a znalazłem tylko jakieś przerózne fora gdzie jest w pizdu dziwnych i niezrozumiałych wypowiedzi dla mnie...:/...
www.dirt71.prv.pl
Knedlu
Kontakt:

Post autor: Knedlu »

nie wiem bo nigdy nie patrzylem i nie szukalem FAQ do emula ale sprawdz:
- osloskop.net
- emulek.com
- osiolek.com
moze cos znajdziesz.
pzdr
livin' on trebles
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Hehe, ja też nieumiałęm, czarna magia to była, ale spx, teraz to banał....jesetm w szkole więc nie opiszę co co znaczy, bo tego tu niema :P Ale jak będe w domu.......generalnie jak chcesz znaleśc jakiś plik, to wpisujesz w szukaj słowa którew mają się znaleść w jego nazwie, nie koniecznie po koleii i tak znajdzie......po drugie, pliki gdy są ściągane są przechowywane w foldesz w emule, Temps chyba się zwą, jak się cały plik ściągnie, to progs przenosi go do folderu docelowego :) Po trzecie, bierz pliki, gdzie jest nawięcej żródeł, i zakończonych oi dostępnych, ajk jest 0% zakończonych, to niema całego pliku w sieci :/ Też się zdaża ;/No i serwa ustaw najlepiej chyba na Razorback2, zmień przy nim priorytet na na wysoki,z plkiami pobieranymi i wysyłanymi tak samo. Dobrze jest też udostępnić jak najwięcej plików, wetdy dajesz im coś, a oni Tobie, idzie to szybciej :D Tylko, emule nie sciągnie Ci odrazu, musisz czeeeeeeeekać, im plik większy, tym dłużej się sciąga. Jak masz film, załużmy 700mb, to dobrze mieć znajomych w jego żródłach, czasami warto napisać cos do kogoś. Do mnie napisał koleś, ja u niego zobaczyłem jakie ma pliki, i wziołem NSX 8. Jednego dnia od niego pobrałem ponad 300 MB i przy okazji pogadałęm z nim, Peval&Jewal, spoko koleś, z Włoch :D Masakra :p ja mu zapodałem też kolo 300MB, tyle, że w tydzień, bo mam 128kbit/s :p Ale git jest. I nie pobieraj za dużo na raz, bo ja mam partycję z emule 20GB i jest juz prawie cała zawalona, bo ściągam około 30 pozycji :D Hardkore :P Każda po średnio 700 mb?? :P No i jeszcze raz, przy szukaniu używaj serva globalnego, z innymi się nie bawiółem, a jest on w miarę skuteczny :) To chyba tyle...... Aaaaa....przypomniałem sobie....znalazłęm gdzieś poradnik emule, jaik jest polska strona, to tam mozę być, ale na kompie go racze nie mam :P Lepiej jednak według mnie uczyć się samemu ;P :)
http://dhcyc.pinkbike.com
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

dajcie IP do jakiegos servera bo sie nie moge do zadnego podlaczyc
nicolai
Kontakt:

Post autor: nicolai »

emule proste jak *** on jest tak prosty jak prosto walisz konia :D
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
ODPOWIEDZ