mam pytanie kiedy w koncu bedzie nowy wzor koszulek bo pisze chyba od pol roku jak nie wiecej ze sa w przygotowaniu?????tak tylko pytam bo chcialbym znow nabyc
Ja zakładałem taki topic pol roku temu. I Nikom mi odpisał ze będą za dwa tygodnie które mineły już chyba razy 12 heh :) Więc nic nie wiadomo.
też juz na nie z nieierpliwoscią czekam.
jak juz maja byc bluzy to jakies fajne z ciekawym logo o tematyce rowerowej czy cos a nie z napisem DH-ZONE.com
bo chyba nikt nie bedzie placil za to zeby reklamowac jeszcze komus strone, przynajmniej ja bym nie zaplacil za bluze/koszulke ktora miala by logo z reklama jakiejs strony.
KFP jak ma nie być loga dhzone?? Przecież to redakcja wypuszcza koszulki. Jak chcesz z motywem rowerowym to zamów sobie na jakiejś stronie. TO SĄ koszulki dhzone i nie moze na nich nie być napisu.
A co do bluz to fajnie by było gdyby były wyszywane napisy.
ee no właśnie szybciej!! i tak bluzy oki ale i na koszulkach i bluzach możliwość dania swojego nicka, i wybór wzoru oczywista, no i macie reklamęjak się patrzy więc do roboty!!!
"A co do bluz to fajnie by było gdyby były wyszywane napisy." Tak i jeszcze klimatyzacja i szyberdach... przeciez trzeba zrobic jak najtaniej a nie jak najlepiej.. :]
A pozatym mam pytanie... Czemu sie tak jaracie tymi bluzami/koszulkami ?? :}