Poznań Junior Freeriders III :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No cos tam umiemy, ale ja wsumie to zaczynam jezdzic w tym sporcie(ok 2 lata) i mam nadzieje ze bede jezdzc lepiej.
Mi tez sie film podoba, dobrze jezdzimy :D fajne motywy itp. orginalny, i wysoki poziom jak na polske :D
Mi tez sie film podoba, dobrze jezdzimy :D fajne motywy itp. orginalny, i wysoki poziom jak na polske :D
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
Dobra, no to let's start :) Muza srednia, przynajmniej jak dla mnie ale ogolnie pasuje do klimatu. Calkiem spoko zgranie akcji z muza, ale crash section jest beznadziejna... muza sobie leci a na filmie cos innego. Troche monotonne miejscowki (mimo, ze dropiki, hopy sa fajne ale przydaloby sie cos wiecej). O poziomie jazdy nie bede sie wypowiadal, powiem tylko, ze nie widzialem lepszej jazdy na wilmie z naszego kraju, a tym bardziej na zywo.
Ocena 4/6 :)
BTW fajna katana :P
Ocena 4/6 :)
BTW fajna katana :P
-
- Kontakt:
co do konkurencyjnych produkcji i to poznańskich (!!) bardziej mi sie podoba filmik Brzydala z PGA oraz "Forever BMX Jam". Obydwa niestety tylko BMXowe, ale za to pokazują naprawdę wysoki poziom. Kto widział ten wie. Sorry Wojtuś, jeździsz rewelacyjnie ale filmik wyszedł Tobie średni.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
NO WYPAS jak nic to był trailer !!
Powiem tak jeździćie na prawde spoX a nawet lepiej ale co do montażu to powiem że jest lipa tak jak ktoś już napisał muzyka sobie leci i leci a wy jeździcie i tak przez cały czas. Tak w ogóle to muzyka oklepana jak ja p..... wszędzie już była. No a w ogóle to ten motyw z kataną ja pier..... skąd wy to wymyśliliście i jeszcze do tego ta kartka zrobiona chyba kredkami i ten motyw z ujeciem na piaste i kawałek monstera o co z tym chodzi bo to tak do niczego mi tam nie pasuje.
Aha i jeszcze jedno miejscUwy to macie strasznie oklepane. Chyba znacie każdy krzak na tej waszej Cytadeli.
A tak poza tym film jest ok. Ale nie wystawie oceny bo niektrzy moga się poczuć urażeni !
Powiem tak jeździćie na prawde spoX a nawet lepiej ale co do montażu to powiem że jest lipa tak jak ktoś już napisał muzyka sobie leci i leci a wy jeździcie i tak przez cały czas. Tak w ogóle to muzyka oklepana jak ja p..... wszędzie już była. No a w ogóle to ten motyw z kataną ja pier..... skąd wy to wymyśliliście i jeszcze do tego ta kartka zrobiona chyba kredkami i ten motyw z ujeciem na piaste i kawałek monstera o co z tym chodzi bo to tak do niczego mi tam nie pasuje.
Aha i jeszcze jedno miejscUwy to macie strasznie oklepane. Chyba znacie każdy krzak na tej waszej Cytadeli.
A tak poza tym film jest ok. Ale nie wystawie oceny bo niektrzy moga się poczuć urażeni !
ja szczerze powiem ze PJF3 zdecydowanie zdemityzowal miejscowki poznanskie w moich oczach ;) Po zdjeciach ze strony wydawalo sie ze wszystko jest znacznie wieksze...
...ale i atk jest to wszystko bardzo fajne :D:D:D film milutki, muza dobra (oklepana czy nie - jest dobra), miejscowki swietne no i technika ktora to wszystko doprawia :)
8/10 (pozostale dwie noty zostawiam dla pro filmow typu kranked 4 itd :P)
...ale i atk jest to wszystko bardzo fajne :D:D:D film milutki, muza dobra (oklepana czy nie - jest dobra), miejscowki swietne no i technika ktora to wszystko doprawia :)
8/10 (pozostale dwie noty zostawiam dla pro filmow typu kranked 4 itd :P)
http://bodzio.pinkbike.com/
wiesz...na apracie zawsze rzeczy sa mniejsze i to nie ulega watpliwosci...ja w tym filmie zxwrocilem uwage na umiejetnosci, bo sa wypasne a to sie liczy...muza taka sobie, ja tam wole spokojniejsza, ale oglada sie i mozna jej sluchac wiec ok :] co do przerywnikow to fajne, mimo ze ujecia z monsterem tez nie jarze ;) ale reszta okej, co do skladania to mi sie podoba, dynamiczny i przyjemny. ogolnie jedynym minusem to troche za duzo ujec z jednego miejsca jak dla mnie, powoli zaczynalo to byc nudne, film moglby byc np 12 minutowy i wlozyc same najlepsze akcje, ale szczerze mowiac nie smailbym oceniac ktora byla slabsza a ktora lepsza bo poziom ogolnie zajebisty. ja daje 9/10 dlatego zxe jak na amatorow tojezdzicie wypasnie. pozdro
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647