KOLEJNY PAJAC NA FORUM
-
- Kontakt:
powiem ci avalanche że do ciebie nic nie mam ale twój brat po prostu w **** leci i tyle mam do powiedzenia
jak chcesz to możesz prztjechać na mase ale do katowic , tam sobie możemy pogadac
no to avalanche jak jestes taki rozmowny prosze bardzo uswiadom nas wszystkich o co chodziło z tymi ramami(projekty)
i jeszcze pare innych spraw nam wyjaśnij
za twojego brata, bo jak narazie widze że tylko ten bmx a co z resztą??
jak masz problemy to zawsze możemy wpaść pomóc...
"najpierw człowiek zwleka z wysłaniem BMX a pózniej ma wielkie ale i nazywa poządnego człowiega OSZUSTEM dlatego ze w międzyczasie kupił juz inny BMX
nie no ludzie złoci niepiszcie takich pierdoł jak niewiecie nic ......."
pożądny człowiek heh...
jak chcesz to możesz prztjechać na mase ale do katowic , tam sobie możemy pogadac
no to avalanche jak jestes taki rozmowny prosze bardzo uswiadom nas wszystkich o co chodziło z tymi ramami(projekty)
i jeszcze pare innych spraw nam wyjaśnij
za twojego brata, bo jak narazie widze że tylko ten bmx a co z resztą??
jak masz problemy to zawsze możemy wpaść pomóc...
"najpierw człowiek zwleka z wysłaniem BMX a pózniej ma wielkie ale i nazywa poządnego człowiega OSZUSTEM dlatego ze w międzyczasie kupił juz inny BMX
nie no ludzie złoci niepiszcie takich pierdoł jak niewiecie nic ......."
pożądny człowiek heh...
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gg 5732171
Ja nie mówiłem Avalanche3.0 o Tobie.. tylko po przeczytaniu tematu i skojarzeniu e-majla zaczołem podejrzewać że może TWÓJ BRAT który ze mną gadał coś kręcił.. i nie mam w żadnym przypadku za złe że nie kupił ode mnie BMX`a bo pewnie że mógł się rozmyślić / kupić innego
a więc nie nazwałem Cie oszustem
zauważ że w rozmowie którą zamieściłem jest Patryk czyli Twój brat o ile się nie myle.. i cały czas pisałem o nim..
Więc przepraszam za wsyzstkie nieporozumienia, że wziołeś to co powiedziałem jako wyzywanie Ciebie od oszustów itd itp
P.S już założyłem to holerne konto na allegro i jak coś to wyszstko w przyszłoście będzie sprzedawane właśnie tam żeby uniknąć takich nieporozumień jak to.. a topic skoro stary i był kilka razy to myśle że można go zamknąc
End
a więc nie nazwałem Cie oszustem
zauważ że w rozmowie którą zamieściłem jest Patryk czyli Twój brat o ile się nie myle.. i cały czas pisałem o nim..
Więc przepraszam za wsyzstkie nieporozumienia, że wziołeś to co powiedziałem jako wyzywanie Ciebie od oszustów itd itp
P.S już założyłem to holerne konto na allegro i jak coś to wyszstko w przyszłoście będzie sprzedawane właśnie tam żeby uniknąć takich nieporozumień jak to.. a topic skoro stary i był kilka razy to myśle że można go zamknąc
End
pisz pisz adwokacie heh niech sam się tu pojawi powiedz mu to i niech się tłumaczy bo k.u.r.w.a. nie chce mi się na dh złomie rozmawiać z takimi przymułami
a ty też jestes w tej jego firmie ??
bo wiesz co chciałbym być tam sekretarką (sekretarzem) jak tak dobrze bedzie prosperowac
heh
a ty też jestes w tej jego firmie ??
bo wiesz co chciałbym być tam sekretarką (sekretarzem) jak tak dobrze bedzie prosperowac
heh
kupie
gg 5732171
gg 5732171
-
- Kontakt:
niema zadnej firmy i niebedzie :P
niejestem adwokatem ale wziołem to na siebie bo tak wynika z słow johny_mtb
no ale dobra..
mój brat jest głupi i druny więc se z nim pogadajcie.
mówi ze ma to a wcale tego niema , chwali sie tym czego niema , niby umie wszystko to co ja a **** umie ......
dobra mniejsza z tym topic end :P
;)
ale ok wszystko sie wyjasniło więc ....
jak chcecie cos to piszcie na mojego brata gg to wam powie co i jak , albo w ciula bedzie leciał ( z nim niewarto gadac nawet )
niejestem adwokatem ale wziołem to na siebie bo tak wynika z słow johny_mtb
no ale dobra..
mój brat jest głupi i druny więc se z nim pogadajcie.
mówi ze ma to a wcale tego niema , chwali sie tym czego niema , niby umie wszystko to co ja a **** umie ......
dobra mniejsza z tym topic end :P
dokładnie :P , zgodze sie z ANDRUTEMpowiem ci avalanche że do ciebie nic nie mam ale twój brat po prostu w **** leci i tyle mam do powiedzenia
- mówiłem o mnie nie o moim braciepożądny człowiek heh...
;)
ale ok wszystko sie wyjasniło więc ....
jak chcecie cos to piszcie na mojego brata gg to wam powie co i jak , albo w ciula bedzie leciał ( z nim niewarto gadac nawet )
F*CK MTB ..