KOLEJNY PAJAC NA FORUM

maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

ale nakielbasione ..
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

powiem ci avalanche że do ciebie nic nie mam ale twój brat po prostu w **** leci i tyle mam do powiedzenia
jak chcesz to możesz prztjechać na mase ale do katowic , tam sobie możemy pogadac

no to avalanche jak jestes taki rozmowny prosze bardzo uswiadom nas wszystkich o co chodziło z tymi ramami(projekty)
i jeszcze pare innych spraw nam wyjaśnij
za twojego brata, bo jak narazie widze że tylko ten bmx a co z resztą??
jak masz problemy to zawsze możemy wpaść pomóc...

"najpierw człowiek zwleka z wysłaniem BMX a pózniej ma wielkie ale i nazywa poządnego człowiega OSZUSTEM dlatego ze w międzyczasie kupił juz inny BMX

nie no ludzie złoci niepiszcie takich pierdoł jak niewiecie nic ......."

pożądny człowiek heh...
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
johny_mtb
Kontakt:

Post autor: johny_mtb »

Ja nie mówiłem Avalanche3.0 o Tobie.. tylko po przeczytaniu tematu i skojarzeniu e-majla zaczołem podejrzewać że może TWÓJ BRAT który ze mną gadał coś kręcił.. i nie mam w żadnym przypadku za złe że nie kupił ode mnie BMX`a bo pewnie że mógł się rozmyślić / kupić innego

a więc nie nazwałem Cie oszustem
zauważ że w rozmowie którą zamieściłem jest Patryk czyli Twój brat o ile się nie myle.. i cały czas pisałem o nim..

Więc przepraszam za wsyzstkie nieporozumienia, że wziołeś to co powiedziałem jako wyzywanie Ciebie od oszustów itd itp

P.S już założyłem to holerne konto na allegro i jak coś to wyszstko w przyszłoście będzie sprzedawane właśnie tam żeby uniknąć takich nieporozumień jak to.. a topic skoro stary i był kilka razy to myśle że można go zamknąc

End
johny_mtb
Kontakt:

Post autor: johny_mtb »

" "najpierw człowiek zwleka z wysłaniem BMX a pózniej ma wielkie ale i nazywa poządnego człowiega OSZUSTEM dlatego ze w międzyczasie kupił juz inny BMX "

już pisałem że nie dlatego że nie kupił

P.S.2 no ja w sumie też się chętnie dowiem o co chodziło z tymi ramami :]
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

pisz pisz adwokacie heh niech sam się tu pojawi powiedz mu to i niech się tłumaczy bo k.u.r.w.a. nie chce mi się na dh złomie rozmawiać z takimi przymułami

a ty też jestes w tej jego firmie ??
bo wiesz co chciałbym być tam sekretarką (sekretarzem) jak tak dobrze bedzie prosperowac

heh
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

niema zadnej firmy i niebedzie :P

niejestem adwokatem ale wziołem to na siebie bo tak wynika z słow johny_mtb

no ale dobra..

mój brat jest głupi i druny więc se z nim pogadajcie.
mówi ze ma to a wcale tego niema , chwali sie tym czego niema , niby umie wszystko to co ja a **** umie ......

dobra mniejsza z tym topic end :P

powiem ci avalanche że do ciebie nic nie mam ale twój brat po prostu w **** leci i tyle mam do powiedzenia
dokładnie :P , zgodze sie z ANDRUTEM

pożądny człowiek heh...
- mówiłem o mnie nie o moim bracie
;)

ale ok wszystko sie wyjasniło więc ....

jak chcecie cos to piszcie na mojego brata gg to wam powie co i jak , albo w ciula bedzie leciał ( z nim niewarto gadac nawet )
F*CK MTB ..
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

i po co wam bylo odswiezac pol roczny topic
teh_pwnerer
ODPOWIEDZ