Schladming a sprawa polska!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Może faktycznie coś nie bardzo dogadaliście się z tą kobietą skoro 10 minut po Waszym wyjeździe zawołała nas abyśmy zobaczyli ten śmietnik (nie twierdzę że pokój był zdemolowany, był tam tylko straszny no właśnie chlew który tak obiektywnie patrząc dało się sprzątnąć w dwie osoby w 10-15 minut), a może Wasza i jej definicja "bałaganu" do siebie nie przystają. Zostawiając po sobie takie a nie inne "wspomnienia" nie dziwmy się że w coniektórych hotelach i pensjonatach od Polaków chcą np. 200EUR kaucji zwracanej przy wymeldowaniu. Na pewno każdy z nas zrobił kiedyś coś równie obciachowego i należy mieć nadzieję że większości z nas ten raz wystarczył, czego i wam życzę. No z tymi dresami to przesada, poprostu wymagania stawiane braci bikersko-grawitacyjnej są znacznie znacznie wyższe, gdybyście byli dresami to nawet nie chciało by mi się o tym pisać (to tak jakby pisać o tym że gówno śmierdzi). Amen
eeeeeeeeee tam
-
- Kontakt:
Moze nas nie zrozumiala, liczylismy sie z tym ze zostawiamy po sobie syf ale naprawde bardzo nam sie spieszylo, dlatego staralismy sie z nia dogadac ale widcznie nie zrozumiala. Mam nadzieje ze nie spotka nas wiecej taka sytuacja i nikt nie bedzie sie musial wstydzic. Za rok pewnie tez tam bedziemy i wtedy ja przeprosimy. Jesli trzeba bedzie zaplacic kaucje, to ja zaplacimy, wiemy ze tak jest bo nie raz takowa uiszczalismy i potem byla zwracana. Przepraszamy Was za to ze tak to wyszlo i musieliscie w tym uczestniczyc.
hmmmm znakomicie użyte magiczne słowo "przepraszam" potrafi zdziałać cuda i świadczy o zrozumieniu sytuacji. Przeproście jeszcze za rok tą babkę bo była jak najbardziej pozytywnie do nas (Polaków) nastawiona tylko nie bardzo rozumiała co się stało. Co do naszych przeżyć to przejdzie nam i jestem przekonany że w pamięci zostanie nam tylko Nico Vink lecący 17m z A1 i te małolaty z Hiszpanii sadzące backflip'y :-)
eeeeeeeeee tam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: