Tablice rejestracyjene DLA ROWERÓW !!!

CARTMAN
Kontakt:

Post autor: CARTMAN »

Hmm BadMan własnie dobrze gadasz a co zludźmi na wózkach inwalidzkich moze im tez rejestracje damy, wydaje mi sie ze to gówno wejdzie ale kto bedzie rejestrował.
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

hehe lol... gdzie ten swiat zmierza =p. w polsce to moze wejsc bo jebnieci polscy politycy lubia kopiowac ustawy z zachodu, szkoda tylko ze poziom zycia jest troche inny jak na west...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
Kaente
Kontakt:

Post autor: Kaente »

jak to po co?? zeby psy mialy co robic:D
dzisiaj byl dobry brecht:D
jade sobie z typem a tu nagle pieski z drugiej strony idą i zatrzymuja nas,mysle ch.uj juz nie bedziemy odpie.rdalac i sie zatrzymamy:/
zaczeli spisywac numery ram podali je gdzies przez radio... i minelo jakies 5 minut a pies mowi to "gang sie ten rower nazywa,prawda??" a ja: "tak tak,oczywiscie:)" (mam aganga tak w nawiasie:)) a on na to : "no wiesz.bo ja sie tak nawet na rowerach znam.." kur.wa myslalem ze sikne jak sie na mnie patrzyl i to mowi:D:D
i tablice sa pewnie po to zeby psy nie robily z siebie wiekszych baranów niż sa:D
el_cabatto

Post autor: el_cabatto »

Ej ale z drugiej strony bedzie smiesznie ja sobie pier_dfolne tablice "Dabomb666" ;] A z photo blockerem do dobry plan :)
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

niech spier.dalaja do posejodna zboczone dziwki ja nie bede zadnej rejestracji mial , moga mnie w dupe pocalowac!
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

jak beda chcieli to wprowadzic to tak samo robimy :D ale w majtkach i w kaskach ;)
back in da game...
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

hehe komedia ... za biedny kraj na to ... moj sasiad zul staszek co ma koze 20 letnia rower stalak ze 25 kg + 10 kg rdzy co popija wino marki wino na pewno se rejestracje da zalozyc i jeszcze zaplaci hehe predzej ich z tulipana pociagnie. .. nie przejdzie w zyciu ...
rapmen
Kontakt:

Post autor: rapmen »

Pff wiecie co myślęę? Nawet jak to wprowadzą w Polsce w co wątpie to mało jaki biker bedzie jezdzil z jakimis tablicami...jak dlamnie to jest "ŚMIECH NA SALI"..wymyślają szukają tylko jak tu kase wyciągnąć..mam ich w du***
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=542356
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

no ciekawe gdzie ja to przyczepie...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

ci co mają dwu-półki będą montować jak numery startowe :D
pozdro

frango
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

WIecie to wcale nie jest taki znowu głupi pomysł, ale zeby to robi tak jak to sie robie w HOLANDII.

Tam do ramy przyspawowywowyje :) sie mikroprocesor, dokłądnie to przykleja sie do na rame a na nim zakłąda sie zabezpieczenie z metalu, ale tylko w starych bikach, bo w nowych jest to firmowo zatopione. W jednym i tym samym miejscu, na główce ramy.

Policja może wtedy takim urzadzonkiem pobra dane z tego chipa o numerze seryjnym czy czymś tak i wtedy odrazu wiadomo do kogo bajk należy.

No tylko ze u nas to zrobia naklejki i zeby je mia to tak jk teraz z rejestracją samochdów, będzie trzeba o 5 rano iśc do urzedu i zapłaci 50 zł sic! ;/
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

rejestracja = dowod rejestracyjny + OC. moim zdaniem to moze dzialac na korzysc tych ktorzy sa grzeczni i chca sie wystrzec kradziezy. a tak to znacznie komplikowaloby sprawy jesli na oczach policji sie cos "zrobi" a potem zacznie uciekac. slyszalem ze dla motocyklistow taka ucieczka przed spisaniem jest wlasnie wheelie bo tylnych tablic nie widac a przednie sa za wysoko :D

jestem przeciw... zreszta jak wd40 napisal co bedzie sie rejestrowac? :|
www.trialshop.pl
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

a w mojej wsi już psy mnie olewają, wiedzą że i tak na nich sram, spisywali mnie miliony razy za bbrak światełek i innych pierdół, teraz jak mnie widzą to olewają, po prostu sie przuzwyczaili
super
Kontakt:

Post autor: super »

Motocykliści jak i jak podginamy blachy z odległośći 5 metrów od motoru niewiedzać cyferek tylko litery te co są u gury a fotoblocker gowno daje więcej da lakier do włosów kilka razy się psiknie i jest tani a co do rejestraci rowerów to jest nierealne bo ile jest tych roverów każdy taki powiedzmy ma rover jest zadużo zachodu z tym wprowadzeniem łatwiej wprowadzić podatek na rovery niż tablice na rover pamiętajcie jak macie motocykl podginajcie blachy a co do tej jazdy na gumie to gowno daje bo niezawsze można jechać na jednym !
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

pierdolenie o szopenie w polsce nawet jakby chcieli taka ustawe wprowadzic to prezydent o zawetuje zaden biker by na taki debilizm nie poszedl czy to dh/fr/4x czy ktos kto jezdzi xc lub szose tym bardziej :)

rower nie jest przystosowany do tego aby mial przyczepiona tablice, temat z dupy
ODPOWIEDZ