Tablice rejestracyjene DLA ROWERÓW !!!
jak to po co?? zeby psy mialy co robic:D
dzisiaj byl dobry brecht:D
jade sobie z typem a tu nagle pieski z drugiej strony idą i zatrzymuja nas,mysle ch.uj juz nie bedziemy odpie.rdalac i sie zatrzymamy:/
zaczeli spisywac numery ram podali je gdzies przez radio... i minelo jakies 5 minut a pies mowi to "gang sie ten rower nazywa,prawda??" a ja: "tak tak,oczywiscie:)" (mam aganga tak w nawiasie:)) a on na to : "no wiesz.bo ja sie tak nawet na rowerach znam.." kur.wa myslalem ze sikne jak sie na mnie patrzyl i to mowi:D:D
i tablice sa pewnie po to zeby psy nie robily z siebie wiekszych baranów niż sa:D
dzisiaj byl dobry brecht:D
jade sobie z typem a tu nagle pieski z drugiej strony idą i zatrzymuja nas,mysle ch.uj juz nie bedziemy odpie.rdalac i sie zatrzymamy:/
zaczeli spisywac numery ram podali je gdzies przez radio... i minelo jakies 5 minut a pies mowi to "gang sie ten rower nazywa,prawda??" a ja: "tak tak,oczywiscie:)" (mam aganga tak w nawiasie:)) a on na to : "no wiesz.bo ja sie tak nawet na rowerach znam.." kur.wa myslalem ze sikne jak sie na mnie patrzyl i to mowi:D:D
i tablice sa pewnie po to zeby psy nie robily z siebie wiekszych baranów niż sa:D
-
-
- Kontakt:
WIecie to wcale nie jest taki znowu głupi pomysł, ale zeby to robi tak jak to sie robie w HOLANDII.
Tam do ramy przyspawowywowyje :) sie mikroprocesor, dokłądnie to przykleja sie do na rame a na nim zakłąda sie zabezpieczenie z metalu, ale tylko w starych bikach, bo w nowych jest to firmowo zatopione. W jednym i tym samym miejscu, na główce ramy.
Policja może wtedy takim urzadzonkiem pobra dane z tego chipa o numerze seryjnym czy czymś tak i wtedy odrazu wiadomo do kogo bajk należy.
No tylko ze u nas to zrobia naklejki i zeby je mia to tak jk teraz z rejestracją samochdów, będzie trzeba o 5 rano iśc do urzedu i zapłaci 50 zł sic! ;/
Tam do ramy przyspawowywowyje :) sie mikroprocesor, dokłądnie to przykleja sie do na rame a na nim zakłąda sie zabezpieczenie z metalu, ale tylko w starych bikach, bo w nowych jest to firmowo zatopione. W jednym i tym samym miejscu, na główce ramy.
Policja może wtedy takim urzadzonkiem pobra dane z tego chipa o numerze seryjnym czy czymś tak i wtedy odrazu wiadomo do kogo bajk należy.
No tylko ze u nas to zrobia naklejki i zeby je mia to tak jk teraz z rejestracją samochdów, będzie trzeba o 5 rano iśc do urzedu i zapłaci 50 zł sic! ;/
rejestracja = dowod rejestracyjny + OC. moim zdaniem to moze dzialac na korzysc tych ktorzy sa grzeczni i chca sie wystrzec kradziezy. a tak to znacznie komplikowaloby sprawy jesli na oczach policji sie cos "zrobi" a potem zacznie uciekac. slyszalem ze dla motocyklistow taka ucieczka przed spisaniem jest wlasnie wheelie bo tylnych tablic nie widac a przednie sa za wysoko :D
jestem przeciw... zreszta jak wd40 napisal co bedzie sie rejestrowac? :|
jestem przeciw... zreszta jak wd40 napisal co bedzie sie rejestrowac? :|
www.trialshop.pl
Motocykliści jak i jak podginamy blachy z odległośći 5 metrów od motoru niewiedzać cyferek tylko litery te co są u gury a fotoblocker gowno daje więcej da lakier do włosów kilka razy się psiknie i jest tani a co do rejestraci rowerów to jest nierealne bo ile jest tych roverów każdy taki powiedzmy ma rover jest zadużo zachodu z tym wprowadzeniem łatwiej wprowadzić podatek na rovery niż tablice na rover pamiętajcie jak macie motocykl podginajcie blachy a co do tej jazdy na gumie to gowno daje bo niezawsze można jechać na jednym !