Poznań Junior Freeriders III :D

Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

co tu duzo powiedziec.... poziom jest swietny. jedna rzecz o ktorej wojtus zapomnial to montaz. otoz dobry dynamiczny montaz polega przede wszystkim na ladnym wmontowaniu filmu w muzyke, co niestety nie oznacza tylko dobrania odpowiedniej dlugosci sceny tak, by pasowaly do bitu. nieraz byly tam sceny nie skonczone typu ziom skacze, laduje i po paru ulamkach sekundy widzimy nastepne ujecie, bo tak dyktuje muzyka. moim zdaniem powinno byc widocznie wszystko, a nie tylko fragmenty skoku. te ujecia, ktore nie mieszcza sie w muzyce powinny byc przeniesione w "miejsce" w ktorym tempo jest nieco wolniejsze. natomiast w kawalku take your best shot widzimy oto 10 sekundowe ujecie w najbardziej dynamicznej czesci tego kawalka kiedy to kolega zbiera rower.

poza tym mankamentem filmu jest tez jego dlugosc. sam rok temu krecilem cos co trwalo 28 minut i nie uwazam zeby wyszlo najlepiej choc miejscowki i dyscypliny byly zroznicowane. tutaj niestety nakrecona jest tylko cytadela i PAP + troche zawodow. rozumiem ze cytadela to swietne miejsce do jezdzenia ale otoczenie robi sie monotonne. podzial na "grupy" jest ok i calkiem dobrze rozwiazana jest kwestia mniej ciekawych czesci filmu. czasem jednak robi sie balagan i nie wiadomo o co chodzi.

wydaje mi sie ze nad dluzszymi filmami trzeba nieco pomyslec. krotki filmik 3-5 minut moze byc zmontowany z bylejakich pod wzgledem technicznym ujec bo widza sie nie wynudzi. dluzszy film musi juz miec jakies elementy wciagajace. no i ten brak niedosytu...

osobiste gratulacje dla zielonego ktory moim zdaniem przeszedl samego siebie.
www.trialshop.pl
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

podpisuję się pod wypowiedzią inura :D
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
cosin
Kontakt:

Post autor: cosin »

ja rowniez....
poziom super, ale montaz.....:/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

Wszyscy się nad poziomem zachwycają - dobra niech wam będzie, choć jakoś nic nowego tam nie zobaczyłem, chociaż jeden trick interesuje mnie najbardziej: żeby dodali parę minut filmiku nt. jak oni to robią że takie fajne fury pokupowali. Tego tricku bym się chciał nauczyć, pozostałe już znam :):)
Proponuję kolejną edycję filmu, tym razem pod tytułem: "Cykliczny Trick Ekonomiczny"
heheh. podrowers !
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
liquid
Kontakt:

Post autor: liquid »

Wszystko git ale nazwa czy tam szyk wyrazow w nazwie teamu troche sciagniejty od np. UMF United Merdia Freeriders
RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

Film Juniorów lepszy niż film PFC Młodzi wymiatają:D
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

po co ciagnac nie rozumiem , poskakali poskakali i skonczyli
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

noooo jest wyjebczy co się czepiacis mątarzu, no jest sredniale film i umiejętności się liczą:P:P
mi się podoba i muza nie oklepana, no może te kawałki z disorderów to każdy zna i ten kawałem getting away with murder :P:P a reszty nie słyszłem..
mi sie podoba:P i nawet w napisach jestem:P jako Pawian:P:P:P się gra się ma:P:P
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

pitikuku w mysl twojego zalozenia nie ma sensu nic ogladac - np w disorderze 5 poza supermanem z dropu juz wszystko bylo. warto bylo ogladac film dla tej jednej sceny? :>
www.trialshop.pl
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Ej moglibyście wrzucić tą myzę w jakiś folder na tym serwie :P Chętnie bym więcej posłucham :P Szczególnie ten motyw die motherfucker die i to gdy jest fragment z glebami.
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

pitikuku w mysl twojego zalozenia nie ma sensu nic ogladac - np w disorderze 5 poza supermanem z dropu juz wszystko bylo. warto bylo ogladac film dla tej jednej sceny? :>
I co jeszcze twoim zdaniem powiedziałem Inur? Widzę że interpretacja rozszerzająca i radosna twórczość to twoja mocna strona.
Moim zdaniem na wszystko jest miło popatrzeć jak jest fajnie zrobione, a na tym filmie niektóre tricki wyglądają jakby im wyszły przypadkiem. Pofiluj no www.bikeshowteam.de to będziesz wiedział o co jeździ. A co do muzy to cóż mogę powiedzieć - może tylko tyle że nie dziwię się kilkunastoletnim młodzikom, że się na muzie nie znają - Dziwi mnie tylko że wszyscy bikerzy takiej samej "undergoundowej" muzy słuchają. Najlepsze że im się wydaje że to jakaś niesamowita muza bo taki czad.I że wogóle sa oryginalni. A to poprostu jest muzyka pop (czyt.popularna)tak samo jak Kayah i Bregowicz, bo na każdej vivie to leci. A moim zdaniem to przedzkolne grzeczne "wesołe nutki" dla małych dzieci. Lepiej dawajcie na Dream Theater do Poznania na koniec wakacji to zobaczycie na czym polega porządne grajkowanie. Yo rap!!
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

elnariel die MF die i take your best shot bez problemu znajdziesz na kaazie... Czy jestesmy az tak leniwi???
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Szukałem na różnych ftpach i torrentach, a z kazzy co 2 plik jest zwalony. Ale poszukam :) Bo genialne.
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
Spontan
Kontakt:

Post autor: Spontan »

na iMeshu jest
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ale ja nie lubie czepialstwa.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

hey ziomsy !! :) wróciłem z Austrii. Było poprostu zajebiście, zawodowcy wymiatali, ale powiem wam że gleb nie brakowało... non stop gleby :p Co do PJF 3 to widze, że ludzie którzy mnie nie lubią dają negatywne recenzje :D Tego się spodziewałem więc luz :) Hmmm.... film był kręcony w 5 miastach więc nie wiem, zdawało mi się ze jest róznorodny ale to nic :) Wracając do Austrii to udało mi się zająć 3 miejsce w jednej kategorii, były 2 :) extra było :D prawdziwe zawody FR :) teraz tylko żeby w Polsce takie zorganizować :) może nie na taką skalę, ale z takimi kryteriami oceniania itd :) PJF 4 myślę że będzie lepszy :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

mi się muza podoba :D jest zajebista, a Ty Pitikupo czy jakoś tak masz własny gust i Ciebie doskonale rozumiem mój Ty mistrzu i wymiataczu, nauczysz mnie tak jeździć?? to wszystko to fotomontaż, a tricki sam nie wiem jak to możliwe, pewnie przypadkowo nam jakoś to wychodzi :D ale tak ogólnie BTW: dasz mi autograf?????? następnym razem będzie muza z teletubbies, strasznie wkręca :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
jump frenzy
Kontakt:

Post autor: jump frenzy »

filmik jest wyjechany no ekstra po prostu a co do slopestyla w Austrii to proponuje zrobic temat i wogle respekt za 3 miejsce w koncu to zawody ogólnoswiatowe i wogle ile wzieło udział ludzi z Polski we slopstylu
ucz się ucz trening to jazdy na rowerze klucz
jump frenzy
Kontakt:

Post autor: jump frenzy »

sory temat o slopestylu przed chwilą powstał...
ucz się ucz trening to jazdy na rowerze klucz
ODPOWIEDZ