Tłumik w rst gila t4
-
- Kontakt:
Tłumik w rst gila t4
Ja wiem ze to glupie pytanie ale czy do rst gila t4 mozna domontowac jakis tlumik od innego amortyzatora ??Czy bedzie pasowal i ewentualnie jaki by pasowal ??
dlaczego wszyscy chca z tego gowna robic pozadny amortyzator....przecierz sie nie da ;]
( i nie mowice mi tu o kasie bla bla bla bla ze nie macie bla bla bla..)
jaki to ci nikt nikt nie powie bo nikt w takie bezsensowne rzeczy sie nie bawi , nie mas co robic a masz jakies czesci kombinuj !
( i nie mowice mi tu o kasie bla bla bla bla ze nie macie bla bla bla..)
jaki to ci nikt nikt nie powie bo nikt w takie bezsensowne rzeczy sie nie bawi , nie mas co robic a masz jakies czesci kombinuj !
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
o korki sie nie boje , mam je zaciagniete zipem ;-) ,a sprezyny byly wymienione na twardsze. To w sumie nic nie dalo , amor jest i tak za miekki. Dzisiaj nalalem mu wiecej oleju niz zwykle (prawie cala golen jest zalana) , to w sumie tez nic nie dalo , no to wywiercilem na dnie goleni wewnetrznych 4 otworki , zeby dzialalo jako tlumik (olej by sie przeciskal przez dziurki , stawiajac opor) , ale na razie tez nie widze roznicy , sprobuje dolac jeszcze troche oleju.
-
- Kontakt:
ej kąbinuj alej aha i najwarzniejsze, rozwierć amorka na dolnych goleniach, wtedy będziaesz miał tłuienie powietrzne, i wywal sprężyny i wstaw tam sprężyny od jawy, podkładki plastyikowe i wlej dużo oleju kujawskiego, i wykręć do połowy korki to będą mogły szybciej wylecieć... bo ja pierd.ole po co przerabiasz to gówno?? lepiej kup sztywny albo czekaj nic nie robiąc:/
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/