RPM to shit!
RPM to shit!
Hej, korba RPM TR-3 to gowno, nie kupujcie tego zloma, wykrzywilem obie symetrycznie, a w lewej to nawet kwadrat sie przkrecil i oczywiscie nie uznali mi gwarancji, bo twierdzili ze nie dokrecilem sruby co jest jakims nonsensem, co ja q.. na rowerze jezdze od wczoraj?! Ale kij z tym, tak przy okazji ma ktos lewe ramie tej korby?
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D
I dlatego że Tobie się zjebała to nikt nie moze ich kupować. Ja mam to samo tylko że dartmoor i na isis i nic złego nie mogę powiedzieć na ta korbe. U mnie w mieście są 3 takie i wszytki sprawują się zajebiście. Więc nie piwerdol że to góno, jak jeździć nie umiesz to się ******* wiedome.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
jak sie chce to sie każdą korbe zajebie... ja zajebałem LX'a 2000 na asfalcie hamujac przed światłami... łancuch mi wpadl miedzy szprychy a kasete, zablokowal sie i rozpierdolilo caly kwadrat na korbie, chociaz byla kurewsko mocno zakręcona... i wogole mowili ze to jest baaarrrdzo mocna korba, a przy max 20km/h sie rozjebala:D chociaz poczesci to byla moja wina bo nie ustawilem ogranicznika na przerzutce i łancuch wywalilo;/
www.feel-free.pl