hmm... wie ktos moze o co chodzi? chcialem przez neta zamowic ze stronki Gregorio DJ II '04. ale zanim bym to uczynil chcialem spytac o jedna rzecz. mail mnie bardzo zasmucil bo okazalo sie ze DJ z zeszlego roku nie maja juz w ofercie. i teraz kleszczon... czy oni tak rzadko aktualizuja strone?! maila wyslalem ze trzy tygodnie temu a na stronce Gregorio dalej mozna zamowic DJ II...:| ktos wie co tu jest grane? zmawial ktos w ostatnim czasie tego amora albo czy ma mozliwosc to sprawdzic?
potrzebuje amora bo jazda na sztywnikau mnie juz wkurza: / szukam nowki DJ I albo II '04 albo cos za podobna kase... chce posmigac po górach a tak to kicha : (
kubanczyk pisze:potrzebuje amora bo jazda na sztywnikau mnie juz wkurza: / szukam nowki DJ I albo II '04 albo cos za podobna kase... chce posmigac po górach a tak to kicha : (
po górach? Ty wiesz do czego kupujesz amora? Dj raczej w zadnym % nei nadaje sie na gory. Jedynie dirty i napiperzanie na plaskie;]. Kup sobie widelec bardziej FR.
ale jak tak bardzo chce DJ'a to mam do sprzedania DJ I z 2004 roky 130mm, kupilem go miesac temu (sprzedaje bo kupuje cos do FR)
jak co to wal do mnei na gg#4821512
cena 1150zl
z checia bym sobie kupił cos bardziej pod katem FR ale kasa... kasa jeszcze raz kasa:/ budzet mnie bardzo ogranicza. poluje jeszcze na jakas uzywke shermana ale z tym moze byc ciezko... chyba ze dozbieram jeszcze trochu i moze mi starczy na nowego