w taki sposob czlowieku bez wyobrazni, ze widzialem np jakis filmik z maxem czy cos nie pamietam ale koles duzy nie jest i wydaje sie ze malo wazy i jego opinia byla taka ze scream jest sztywny, a widzialem jak scream po dobrze zbudowanym kolesiem normalnie dzialal - z tego to wywnioskowalem
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Qube pisze:w taki sposob czlowieku bez wyobrazni, ze widzialem np jakis filmik z maxem czy cos nie pamietam ale koles duzy nie jest i wydaje sie ze malo wazy i jego opinia byla taka ze scream jest sztywny, a widzialem jak scream po dobrze zbudowanym kolesiem normalnie dzialal - z tego to wywnioskowalem
Cos w tym jest. Potrzeba wiekszej masy by "rozruszac" zawieszenie
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
hmm, jak ja moglem sie sprzeciwic MAXOWI??? Czy to znaczy, ze jestem kontrowersyjny??? hahahahaha... sorrki ludzie, ale mam prawo miec wlasne zdanie a Max nie zawsze musi byc obiektywny. W wielu sprawach nie mozna sie z nim nie zgodzic, ale w tej kwestji musze wyrazic wlasne zdanie :)
maverick-g nie ma mnie od 1 do 10 i od 15 do 31 lipca, wiec ciezko bedzie mnie zastac :)
Ja sie za zadnego boga nie uwazam , nawet nie latam tak dobrze jakbym chcial.
Po prostu wyrazilem swoja opinie. Po przesiadce z mojej ramy naprawde wiekszosc fulli po prostu nei dziala.
Bardzo mozliwe ze to sprawa wagi, lecz mimo to ta ramka naprawde dzialala bardzo nieplynnie. Jezdzilem na kilku tych ramach, z roznymi tlumikami - foxem rc, 5th i romiciem i zadna nie pracowala tak jak powinna. Najlepiej romic ;)
Jest po prostu twarda, nie czuc tych 200 skoku. I to nie jest kwestia tego ze nie moge jej ugiac, bo tlumik wlazi mi na 3/4 po mocnym depnieciu a ja sie czuje jakby ramka sie ugiela pare cm... mnie takie wrazenie nie odpowiada.
U mnie jak sie depnei po pedalach to sie ma wrazenie ze sie plynie.
Jezdzilem na wielu innych ramach z 200 skoku ktore dzialaly lepiej. Jednak do napierdalania i rozwalania ramka jest ok. Na pewno jest bardziej zbita od army, i trudniej ja uszkodzic. Jednak wydaje mi sie ze kultury jej pracy sie nie zmieni, i nie pomoze tu nawet avy.
A ogolnie, ja swoje wiem, proboje tylko doradzic jak kazdy. Po to jest forum, kupisz co uwazasz. A czy bedziesz zalowac to zalezy od Ciebie.
Sprzedalem juz setki ram/amorow/ innych dupereli, doradzilem wielu ludziom w wyborze sprzetu i nikt jeszcze nie narzekal a to chyba dobrze swiadczy o moich opiniach.
Faktycznie moze troche przesadzam z najazdem na 888 ktorych nienawidze, i z favoryzacja Avy ( bo jest najlepszy... ) bo go uwielbiam.
Ja lubie jak rower wszystko mi zjada, i nalezycie tlumi. Mam tak , i zycze wszystkim zeby tak mieli. A skoro nie chca, to nie... ja plakac nie bede.
I przestancie kurde o mnie pisac jak o niewiadomo kim, bo niektorych to tak boli...
Mnie tez wkurza jak zaraz jest stado cynikow ktorzy po mnie jada.
Kim ja niby jestem ? Zawsze chce dobrze, zawsze chce pomoc i ludzie wiedza ze jak maja problem to moga sie do mnie zglosic, bez wzgledu na wiek i styl jazdy postaram sie pomoc.
Nigdy nie pisalem kim to ja nie jestem , nie wywyzszam sie i szczerze to mam cholernie niska samoocene i mase komplexow i co z tego?
Czemu wszyscy wiecznie sie mnie tak czepiaja :( Co ja wam takiego zrobilem? Uswiadamiam ze wasze zabawki za tysiace plnow wcale nie sa takie fajne jak wam sie wydaje? To was boli ? ( Bo czesto odnosze takie wrazenie )